Dveri Čačka formirali Izborni štab, puna podrška aktivnostima Boška Obradovića

13
1134

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri u Čačku oglasila se saopštenjem povodom formiranja Izbornog štaba stranke.

Prenosimo ga u celosti:

Dveri Čačka pružili punu podršku aktivnostima Boška Obradovića i rukovodstvu Dveri, a formiranjem izbornog štaba i zvanično započeli predizbornu kampanju za parlamentarne i predsedničke izbore.

Uoči Lučindana, kancelarija Dveri bila je mala da primi sve dverjane zainteresovane za učešće u izbornom procesu. Uprkos nezavidnoj epidemiološkoj situaciji koja nas je onemogućila da se okupimo u punom broju, veliki broj Čačana se odazvao pozivu da uzmu učešće u predstojećoj izbornoj trci. Naročito raduje veliki broj novih ljudi koji pristupaju Dverima, a taj trend se, očigledno, nastavlja.

Sastankom je predsedavao predsednik GrO Čačak, primarijus dr Milan Roganović, a besedu je držao VD predsednik Političkog saveta Dveri dr Vladimir Dimitrijević. Za predsednika i zamenika IŠ su izabrani potpredsednici GrO Đorđe Šipetić i Dragan Ćendić.

Pozivamo sve Čačane koji žele, ne samo promenu vlasti, nego čitavog sistema, koji ne žele da se jedni te isti recikliraju i smenjuju na vlasti, koji žele nove, neukaljane ljude na vasti, da nam se pridruže u ovoj borbi za našu Srbiju.

Informativna služba Dveri Čačka

Prethodni članakPožar u pogonu raketnih goriva fabrike “MB – Namenska“ u Lučanima
Sledeći članakDvojica Čačana isključeni iz saobraćaja: Jedan vozio drogiran, drugi sa 2,04 promila alkohola u krvi

13 KOMENTARA

  1. Dok vas čitam vidim da ste završili velike škole i da ste značajne ličnosti u svojim okruženjima. Ako vas bude slušala Srbija, daleko će dogurati. Vi koji se hranite golotinjom i prostaklukom sa Pinka, i pesmom sa Hepija, uzimate za pravo da pričate o intelektualcu i čoveku od ugleda , kakav je Boško Obradović.

    • Okreni se naprednjackoj vlasti i na nivou drzave i na lokalu pa vidi koje stotine hiljada evra i vise od toga su stavili u svoj dzep. Nema veze ako si ti među njima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here