Dveri: Da od sledeće godine Spasovdan bude slava svih Čačana

8
395

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se saopštenjem za javnost povodom gradske slave Spasovdana.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Čačku svim sugrađanima čestita Spasovdan – slavu naše Saborne crkve i našeg Grada!

Sa ponosom uvek treba istaći da je naš grad nastao oko Bogorodice Gradačke, jedne od najstarijih pravoslavnih crkava u svim srpskim zemljama. Svim Čačanima želimo svako dobro u nastupajućem periodu i da naš grad ubuduće proslavlja svoju krsnu slavu na jedan drugačiji način. Da to bude slava svih građana, a ne samo funkcionera vladajuće partije. Da taj dan Grad bude pravi domaćin, otvoren za sve, a ne samo za one koji pripadaju vladajućem režimu. Da taj dan sve gradske službe slave i da budu otvorene za sugrađane. Da, primera radi, Javno preduzeće „Parking servis” taj dan ne naplaćuje svoje usluge. Da sve bude svečano i da se svi osećaju kao domaćini u svome gradu. Da to veče imamo tradicionalni koncert na gradskom Trgu i da čitav Grad ponovo dobije onu starogradsku i kulturnu dimenziju koju je izgubio pod ovom vlašću. Za to nam je potrebna jedna nova vlast koja će umeti da vlada domaćinski i gospodski, a ne partijski, i čija će glava biti u Čačku, a ne u Beogradu.

Dragi Čačani, još jednom srećan Spasovdan sa željom da od sledeće godine gradska slava zaista bude slava svih nas Čačana i da u gradskoj kući imamo nove i prave domaćine!

Gradska organizacija Dveri Čačak

Prethodni članakSutra počinje festival “Priča“, osam bendova u dva festivalska dana
Sledeći članakOvaj deo Čačka u petak osam sati ostaje bez struje

8 KOMENTARA

  1. I taj dan zene da obuku dugacke suknje i vezu marame. Pa da nas Bog vidi. E moj Boskic sanjaj Spasovdan dogodine. Ako budes mogao da spavas od silnog smisljanja pakosti razne vrste.

  2. Tekst kao da je pisao Šešelj devedeset i neke. Vi ste stvarno zatucani fundamentalni ekstremisti, da Parking servis ne bude naplaćivan taj dan. Pa ima li nešto drugo za svečanost od neplaćanja parkinga u gradu? Da bude još veći haos baš na dan slave da svako staje kad hoće i koliko hoće. Hajde što se parking u gradu ne naplaćuje praznicima kada puno ljudi ode iz Čačka, ali na radni dan koji nije državni praznik to bi izazvalo haos. Logično haos koji Dveri imaju u glavi. Najgora stvar čak gora i od Velja Ilića što se dogodila Čačku je Boško i njegove Zveri. Vama da neko pokloni vlast vi neistomišljenicima žute trake na ruke stavljali.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here