Dveri: Kakva vlast, takvi radovi

2
669

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se saopštenjem povodom, kako kažu, loše izvedene rekonstrukcije žardinjera u centru grada. U prilog svojih navoda prosledili su i odgovarajuće fotografije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Za tri i po godine i potrošenih preko 110 miliona evra novca građana grada Čačka, ne da Čačak nije bolje mesto za život, nego je i ono što su sve vreme šminkali, počelo da se raspada. Most na Moravi kod hale se raspada, nadvožnjak na obilaznici oko Čačka nije izdržao ni mesec dana od rekonstrukcije, ulice po gradu pune rupa, seča drveća poprimila razmere epidemije, Morava zatrovana, FK Borac ugašen, demokratija u Čačku je ugašena, kršenja zakona u javnim preduzećima više se ne mogu ispratiti, nepotizam i korupcija poprimili rekordne vrednosti, novogodišnja kupa koja je plaćena 30.000 evra … Treba li još?

Kada smo ukazivali na ove neodgovorne poteze vlastodržaca, njihov jedini odgovor je bio – vi ste lažovi, lopovi, obmanjujete javnost… Ko je bio u pravu, može se videti na svakom koraku, a naročito na priloženim fotografijama. U pitanju je čuvena rekonstrukcija žardinjera u centru grada. „Veliki kapitalni“ projekat – koja je procenjen na neverovatnih pola miliona dinara i skoro mesec dana rada – nije izdržao ni dve zime, a već se raspada, slično brojnim drugim projektima ove vlasti.

Verujemo da ovde nije u pitanju samo potpuna nesposobnost vlasti, već da „neko“ planski „naduvava“ cenu radova i izvodi ih ispod minimalnog nivoa kvaliteta, da bi „višak“ sredstava završio u privatnim i stranačkim džepovima. I tako pod parolom ulepšavanja grada, Čačak je sve ružniji, zagađeniji i siromašniji, a oni su sve bogatiji, deblji i bahatiji.

Gradska oorganizacija Dveri Čačak

Prethodni članakI Šabac zvanično postao član Pokreta “Tri plus“
Sledeći članakTodorović potpisuje sporazum za projekat “Tehnopark Srbija 2”

2 KOMENTARA

  1. Mi ovo ne vidimo, nas niko nije pitao, mi ništa ne odlučujemo … mi u Cacku hodamo kao zombi / to je preporuka/ u suprotnom , zameri ćemo se sa navodnom “vlasti” a znamo da se oni ni za šta ne pitaju jer su poltroni , jer su ljigavci i uvlakaci… ogrezli u korupciji i koriste svaku priliku da ucenjuju, podcenjuju, mobinguju, zlostavljaju… a mi i dalje ćutimo , kakvi smo čačani takav nam je predsednik opstine…. ne znam ko ga je birao ali nam ga je “bas” izabrao!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here