I Šabac zvanično postao član Pokreta “Tri plus“

1
576
Foto: Glas Podrinja

Grad Šabac već treću godinu porodicama sa troje i više dece omogućava da postanu vlasnici “Ponosne kartice tri plus”. Kartica omogućava brojne popuste, kao i besplatne članarine, a uštede na godišnjem nivou su od 1.000 do 1.500 evra.

Danas je Šabac i zvanično postao član pokreta “Tri plus”. Ugovore su potpisali gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i predsednik pokreta Vladica Gavrilović.

Moramo da pobedimo najvećeg neprijatelja srpskog naroda – belu kugu. Najefikasnije oružje u toj borbi su porodice sa troje i više dece i da sa 7,8 procenata dođemo na 45 procenata porodica sa troje i više dece – rekao je Vladica Gavrilović.

Gradonačelnik Zelenović je istakao da je potpisivanje ugovora samo formalnost i da saradnju neguju već tri godine, što će i nastaviti.

Najzaslužniji što projekat treću godinu živi i raste u Šapcu jesu član Gradskog veća Božidar Katić, direktor Turističke organizacije Šapca Srđan Mitrašinović i koordinatorke projekta Snežana Živanović i Slavica Koprić. Prilikom potpisivanja ugovora Božidar Katić je naveo da je to podizanje priče na viši nivo.

Nije “Ponosna kartica tri plus” samo kartica koja obezbeđuje popuste i koja olakšava život. Ta kartica je priznanje ovog naroda onim ljudima koji su imali hrabrosti da u najtežim vremenima imaju troje i više dece – istakao je Božidar Katić.

Prošle godine je oko 1.000 porodica dobilo “Ponosnu karticu tri plus”.

Izvor: Glas Podrinja

Prethodni članakVeliki preokret Borca u drugom poluvremenu, Đoković režirao trijumf u triler završnici (FOTO)
Sledeći članakDveri: Kakva vlast, takvi radovi

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here