Dveri krenule u kampanju: Na lokalne izbore u Čačku izlazimo samostalno, svi u opoziciji da se obavežu da nema saradnje sa SNS

12
608

ČAČAK – Predsednik Izbornog štaba Gradskog odbora Dveri u Čačku Boško Obradović rekao je da će ta stranka na predstojeće lokalne izbore izaći samostalno, ali da se zalažu za saradnju sa svim opozicionim strankama u gradu i pre i posle izbora.

 • Opoziciona saradnja i jedinstvo cele opozicije je jedini način da se pobedi aktuelna vlast. Dveri su zagovornici još većeg ukrupnjavanja opozicije i formiranje što manje kolona – rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Čačku.

On je ocenio da bi najboje bilo da opozicija nastupi u jednoj koloni, ali da bez obzira na broj kolona sve opozicione stranke bi trebalo međusobno da sarađuju i da zajedno pozovu građane da izađu na lokalne izbore i glasaju protiv aktuelne vlasti i za bilo koga iz opozicije.

 • Mislim da bi na taj saboran način poslali snažnu poruku građanima da smo zreli za preuzimanje vlasti u Čačku, da smo jedinstveni i da ćemo sarađivati – rekao je Obradović.

On je dodao da bi bilo dobro da se sve opozicione stranke obavežu da posle izbora neće sarađivati sa Srpskom naprednnom strankom (SNS).

 • Svaki naš odbornički kandidat iz Dveri će unapred javno potpisati da posle izbora nema nikakve saradnje sa SNS i bilo bi dobro da se na to obavežu i ostale opozicione stranke – rekao je Obradović.

On je istakao i da primarni cilj Dveri nije koliko će ta stranka osvojiti mandata na lokalnim izborima, već kako da svi zajedno u opoziciji dovedu do smene vlasti SNS i SPS.

 • Aktuelna vlast posle 12 godina vladavine kupljenih diploma, urbanističkog i saobraćajnog haosa, zagađenja i ugrožavanja životne sredine, korupcije i svega drugoga što smo se nagledali od aktuelnih čelnika grada, na nedavno održanim republičkim izborima 17. decembra ostvarila je, i to SNS, SPS i SRS zajedno, ispod 50 posto glasova građana Čačka. To nam govori da ujedinjena opozicija i te kako ima šanse da preuzme vlast u Čačku – naglacio je bivši lider Dveri.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOtvaranje izložbe slika Velimira Milićevića
Sledeći članakI dalje traje potraga za dvogodišnjom Dankom, teren pretražuju pripadnici Žandarmerije, GSS i građani

12 KOMENTARA

 1. Necemo nestati, ne seikiraj se. Vec smo se digli. A migracije je u celom svetu. Neko odlazi neko dolazi. Ja licno zelim svima srecan put. I tamo i amo.

 2. Čačani ne treba da zaborave da su Dveri predvođene Boškom uklonile sa vlasti u Čačku i Srbiji štetočinu Velju Ilića i njegovu Novu Srbiju. Dveri su najozbiljnije krenule da se ukloni štetočinska Vučićeva vlast , ali narod to nije dovoljno video i razumeo. Čačani koji su doprineli da se sa vlasti u Čačku ukloni Ilić treba da podrže Dveri koje jedine mogu da uklone Vučića sa vlasti u Čačku i spreče povratak Ilića.

 3. Boško i ostali, pokazalo se ko je opozicija 17.12. Ne verujem da je Boško glup, svesno je sa Zavetnicom bio na listi koja ode sa sns i sad se kao vratio posle toliko godina u Čačak. Vino ne zaboravljamo. Da li stvarno mislite da nema saradnje sa nekim iz aktuelne vlasti? Boško poziva opoziciju da se ujedini. Koliko vidim dva bloka koaliciona su napravljena. Nema teške ideologije na lokalu u smislu nacionalnih interesa pa se opet nisu svi ujedinili. To nešto govori, da opozicija neće sa Boškom koji opet hoće da bude lider nečega. Izjave su vam banalne. Da li želite da pobedite sns ili da im pomognete? Potcenjujete sps koji je novo lice posle
  Braće Ilić i Veljka. Rade sa narodom neprestano. Ne vređaju nikoga. Nisu preletači već istinski članovi od vajkada. Boško daje izjave na nivou Dnevne doze Čačka. Šta ćete ako bude zavisilo od Trnavca? Vi ste deklarativno protiv sns, a Boga molite da ne budete u vlasti. Politika vam je populistička i ništa drugo. Žao mi je što ste godinama zavaravali narod da ste opozicija i žao mi je što ste iz Čačka.

  • I meni je mnogo žao što si napisao roman, i sve gluposti. Pitaš se da li Boško ima saradnju sa vlašću, a onda hvališ SPS. Saberi se. Boško je prava opozicija i nije se prodao nikome. A sigurno je mogao ali mu nije palo ni na pamet. Boško je pravi i istinski borac protiv ove i ovakve vlasti u koju su se udružili mnogi , pa i SPS, isključivo zarad ličnih interesa. Bolje ti pogledaj ko je u Čačku lažna opozicija.

 4. Oni ne shvataju da bi imali i bilo kakav rezultat, morajubda imaju prave ljude u svakoj MZ u Cacku i po selima

  Calovic krenuo da radi po selima, jer vidi gde je glasacko telo. Ali tu pobedjuje Milun, jer ce narodu da uradi sta je obecao
  A i treba Milun bar jos 1 mandat da ostane, da sve zavrsi sta treba. Uz podrslu novog tima, od direktora do navelnika i bliskih saradnika.
  Svi mu o glavo rade, treba da dovede nove ljude i da ide napred.

  • Milun da ostane da uradi sto treba,kazes
   Zakljucujem posle svega dokle je doveo ovaj grad da je ostalo samo jos DANESTANEMO…
   Mladi odose,stari takodje, Jel to plan ?!

   • Necemo nestati, ne seikiraj se. Vec smo se digli. A migracije je u celom svetu. Neko odlazi neko dolazi. Ja licno zelim svima srecan put. I tamo i amo.

 5. Taman posla sda neko predje u bilo koju stranku,politikom se kod nas bave iskljucivo posteni,dosledni,skolovani vizionari!

 6. Bole dosao u Cacak. Tesko nama. Ima sa iskace svakog dana sa svakog portala. A svako saopstenje kilometarsko. Neka pise samo da ga ne slusamo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here