Dveri iz Čačka krenule u stranačku kampanju “Oslobođenje“, ključna tema – migranti

6
482

ČAČAK – Lider Dveri Boško Obradović, pozvao je danas predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da što pre spusti tenzije, da se smiri i shvati da nije njegov opstanak na vlasti najvažnija stvar na ovome svetu.

Obradović je rekao da Vučićeva 24-časovna kampanja protiv političkih neistomišljenika, koji nemaju pravo da odgovore na sve to, vodi u još veće međusobne sukobe, tenzije, izrazivši strah da to nikako ne ide u dobrom pravcu.

Podsetiću na onu njegovu izjavu da će Srbija do 2030. godine izjednačiti broj oni koji odlaze iz zemlje, sa brojem onih migranata koji dolaze – rekao je Obradović u Čačku na početku promotivnog karavana pod imenom “Oslobođenje”.

On je naglasio da Srbija nije Namčka i da ne možemo da primimo toliko veliki broj migranata kao što to sebi može da dozvoli jedna Nemačka.

Srpski pokret Dveri je na poziciji politike koju zastupa Višegradska četvorka, Mađarska, Poljska, Češka i Slovačka koje brane svoje državne granice i koje ne dozvoljavaju nekontrolisani ulazak migranata na njihovu teritoriju. S obzirom da se radi od četiri članice Evropske unije smatramo da imamo puno pravo da i im u Srbiji zastupamo istu takvu politiku koja zapravo garantuje bezbednost građanima Srbije i ne dozvoljava promenu strukture stanovništva po onome kako Aleksandar Vučić vidi našu budućnost – naveo je Obradović.

Promotivni karavan “Oslobođenje” počeo je danas u Mrčajevcima, a nakon obilaska Preljine, zaustavio se u centru Čačka.

Kao što nas to istorija uči, oslobođenje Srbije uvek je kretalo iz Čačka i ovih naših krajeva Šumadije i zapadne Srbije. Danas iz Čačka kreće promotivni karavan Dveri u okviru zajedničke kampanje bojkota izbora srpske opozicije koji će obići čitavu Srbiju sa ciljem da dođemo do svakog građanina i upoznamo ga sa razlozima bojkota izbora. U utorak smo u Čačku, u sredu u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji, u četvrtak u Trsteniku i Kruševcu i tako redom do kraja februara u Požarevcu, Smederevu, Nišu, Leskovcu… – poručio je Obradović.

On je pozvao građane da se odazovu i posete karavan Dveri širom Srbije.

Mi smo žrtve medijske negativne kampanje koja o nama govori sve najgore, a ovo je sada jedinstvena prilika da nas građani bolje upoznaju – direktno, bez režimskih posrednika – zaključio je Obradović.

Izvor: MNA

Prethodni članakRutinska pobeda Borca u Aleksincu
Sledeći članakPredstavljena monografija o manastiru Vaznesenje (FOTO)

6 KOMENTARA

  1. Samo napred da bar nasa deca mogu da ,,proledaju,,.Mi preko 50 smo videli de smo i sta smo.Ali samo preispitanje ya vladajucu ospodu na svim nivoima i svim mestima.narode koji SNS TO JE NAJVECE YLO U OVOM VEKU.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here