Dveri: Na računima za struju vidi se da odlaganje bankrota države i opstanak režima zavise od pljačke naroda

4
424

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri u Čačku oglasila se povodom drastično uvećanih računa za struju, koje su građani dobili za mesec april.

Supštenje sa pratećim fotografijama objavljujemo u celosti:

Iz EPS-a su svim građanima starijim od 65 godina omogućili da na račune za mart, april i maj koje plate i sa zakašnjenjem, ali do 30. juna, odobre popust od po 5 odsto. Rekoše i prevariše!

Mnogi građani su dobili neprijatno iznenađenje kada su na aprilskim računima svojim očima videli, pored nerealno velike potrošnje, kamatu na zakasnela plaćanja. Sada je već očigledno da odlaganje bankrota države i opstanak ovog režima zavise od pljačke naroda. Ponajviše preko partijskog EPS-a, što nam dokazuju poslednji računi.

I to je naša surova realnost: partijsko zapošljavanje u javnim preduzećima bez ili sa lažnim diplomama, u kojima prednjači EPS, istorijski visoko zaduživanje države, podela državnog novca u ime SNS, traže svoj danak. Možda je neko i zamislio da se kamate ne obračunavaju, ali kako? Kako kada je plan države da se dodatno zaduži, kako procene govore 7 milijardi evra? Kako kada u firmama rade stranački kadrovi SNS bez znanja? I naravno najvažnije: kako kada na čelu države imamo patološkog lažova, koji više ne krije svoju vučiju narav nevešto sakrivenu u koži naivnog jagnjeta?

Svaki dan nam surovom kampanjom pripisuju da smo sve ono što su u stvari oni: lopovi, bitange, fašisti, batinaši… Evo sada nudimo priliku građanima da svojim očima i svojim ušima vide ko priča istinu, a ko laže. Pogledajte u svoje račune, ima li ili nema obračunata kamata?

Ako i posle ovoga i dalje budete verovali njihovim lažima, onda da se zahvalimo i Bogu na nebesima, jer nama u tom slučaju, ni njegova milost neće pomoći.

Info služba Dveri Čačak

Prethodni članakŠarčević o bezbednosti maturskih testova: Najslabija karika direktori škola
Sledeći članakPucnjava kod Dečjeg dispanzera, jedan muškarac ranjen

4 KOMENTARA

 1. Razumem Boska da je ekonomski zaostao,ali ovaj vajni bankar Tanaskovic koji se prestavlja kao vrhunski ekonomista nije u stanju da protumaci obracun za utrosenu el.energiju stvarno je sramota.Samo jedno ova dvojica nisu redovno placali struju pre aprila.Vi treba da ste u bojkotu sto bi rekli „do veka“.

  • Druže, račun za struju ne može da demontirash ako nisi matematicki fakultet završio.
   Kladim se da ni sam nisi siguran kako ide prelazak iz zone u zonu po kojoj formuli.
   Prevara i kriminal je ovakav račun.
   Ja bih voleo da kad kupuješ jedan hleb dobiješ sličan obračun, mislio bi da si kupio kuću na Maldivima.
   Samo ti fali overa kod notara.
   Sportski pozdrav.
   OPOZICIJA NIJE UČESNIK, NEGO SAUČESNIK.

   BOJKOT.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here