Dveri: Ne verujemo naprednjacima kad kažu da neće biti gej parade u Čačku

4
270

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se saopštenjem povodom navodnog oodržavanja gej parade u Čačku.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Posle izjave narodnog poslanika Marka Parezanovića da u Čačku neće biti gej parade – još više smo uvereni da u SNS spremaju tajnu organizaciju gej parade u našem gradu na Krstovdan, 27. septembra, kao što je to bio nedavno slučaj u Kraljevu, Kragujevcu, Šapcu i Valjevu. SNS-u se apsolutno ništa više ne može verovati jer su prekršili sva svoja predizborna obećanja.

Setimo se samo Vučićevih lažnih obećanja da se nikada neće kandidovati za predsednika Srbije, da penzije nikada neće smanjivati, da neće izdati Kosovo i Metohiju, da će plate biti 500 evra još 2014… Dakle, ako SNS nešto tvrdi – možemo biti sigurni da je istina suprotno od toga.

S obzirom da su gej parade organizovane širom Srbije uz pomoć policije na čijem čelu je potpredsednik Vlade i drugi čovek vladajuće partije Nebojša Stefanović, jasno je da SNS stoji iza ove manifestacije. Pre vremena vlasti SNS nikada nije bilo ovoliko gej parada koje su se sada proširile van Beograda i organizuju se širom Srbije.

Očito je gej parada deo Vučićeve kampanje „Budućnost Srbije“ i slika onoga kako SNS zamišlja dalji pravac razvoja naše države. SNS vidi Srbiju kao zemlju „odliva mozgova diljem Evrope i sveta“, kako to reče gradonačelnik Čačka Milun Todorović, glavni pokrovitelj gej parade u Čačku.

Ovim povodom jasno stavljamo do znanja lokalnim funkcionerima SNS da ne odustajemo od otpora organizaciji gej parade u Čačku i da će u petak, 27. septembra u 18 časova na gradskom trgu u Čačku sigurno biti organizovana porodična šetnja kao parada istinskog ponosa. Kao što će otpor biti pružen i u svakom drugom terminu u kome SNS pokuša da organizuje gej paradu u našem gradu.

Informativna služba Dveri Čačak

Prethodni članakČačanska policija nema najavu o održavanju gej parade na Gradskom trgu
Sledeći članakZa vršnjačko nasilje tužbe i protiv roditelja

4 KOMENTARA

  1. Ako je to sve tako sto vi pisete a sto onda bojkot izbora.Pre mesec dana po vasem istrazivanju u Cacku vi imali skoro 40% a ovi „lazlnivi“ naprednjaci oko 25% sto je prilicna razlika.Do izbora verovatno bi se ta razlika jos vise uvecala i eto vas na vlasti bez prblema,sve na radost sirokih narodnih masa moja teze ka boljem zivotu pod vlascu „veseljka’ i njegove druzine.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here