Dveri: Nije čačanski ćutati i gutati

1
333

ČAČAK – Pokret Dveri oglasio se povodoma današnjeg, trećeg po redu građanskog protesta u Čačku.

Aopštenje prrenosimo u celosti:

Već treću nedelju za redom Čačani izlaze na proteste protiv diktature i nasilja režima Aleksandra Vučića i njegovih harangi.

I po snegu, i po kiši, i kada je bio veliki minus, Čačani su ustali, prošetali i izrazili svoj protest. I opet su bili među prvima u Srbiji. Duh slobode, pravde i želje za promenama na bolje, ponovo je zapljusno Čačak i danas je lepo biti Čačanin.

Srpski pokret Dveri je od početka podržao ove proteste, organizovane od grupe mladih i hrabrih ljudi, koji su svoje stavove izrazili jasno i nepokolebljivo, sa željom da svoj život žive bez straha, bez ucenjivanja, i tamo gde se poštuje i vrednuje i rad i znanje i umeće. Takvu Srbiju oni žele i u pravu su za sve.

Mi u Dverima smo razumeli poruku koju su izrazili organizatori protesta, ali i ljudi koji izlaze na ove proteste, šetaju u miru, bez obzira na vremenske prilike, kao i svi oni koji su nam se obratili u međuvremenu.

Vreme je da se udružimo u borbi protiv ovog i ovakvog režima. Vreme je da svoje ideološke, partijske i političke razlike ostavimo po strani. Vreme je da mislimo na budućnost i one koji dolaze, i da razmislimo šta ostavljamo toj deci u amanet.

Stoga su Dveri spremne da sve svoje resurse stave u službu borbe za jednu bolju, dostojanstvenu, pravednu, slobodnu Srbiju. Zato i pozivamo sve članove, simpatizere, saborce i pristalice, da se priključe opštenarodnom otporu ovom režimu i da se priključe protestu i ovog petka, 1. februara, sa početkom u 18 časova, na trgu ispred spomenika oslobodioca Srbije vojvode Stepe Stepanovića.

Informativna služba GrO Dveri u Čačku

Prethodni članakPotpisani ugovore za obavljanje stručne prakse kod 27 poslodavaca u Čačku
Sledeći članakPočeo upis u vojne škole

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here