Dveri odgovorile Trnavcu: Neće se ponoviti 2000. godina, ovoga puta se nećete izvući od krivične odgovornosti

4
548

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri odgovorila je na najnovije saopštenje predsednika čačanskih socijalista Nemanje Trnavca.

Saopštenje prenosimo u celosti:

SPS je političko-kriminalna organizacija koja se nalazi na vlasti već 30 godina i baštini brojne rezultate za to vreme: krađe na lokalnim izborima, nepriznavanje izborne volje građana na republičkim izborima, ubistva i progone političkih neistomišnjenika, surovu pljačku građana kroz otimanje stare devizne štednje i organizovanje piramidalnih banaka za prevaru sopstvenog naroda, pljačku državnih preduzeća, tajkunizaciju Srbije, izdaju nacionalnih interesa od Republike Srpske Krajine do Kosova i Metohije.

I danas ste deo jednog izdajničkog, kriminalnog i lopovskog režima. I danas učestvujete u protivustavnom uvođenju vanrednog stanja, ugrožavanju zdravlja građana kroz prikupljanje potpisa za izborne liste u vreme evidentiranog prisustva COVID 19 virusa, ilegalnom naseljavanju migranata…

Verujemo da postoje pristalice SPS koje tradicionalno i iskreno baštine levičarske ideje, i koji očito nisu svesni da dok država i narod propadaju funkcioneri SPS od Dačića, preko Mrkonjića do ostalih se bogate i provode. Čestitim ljudima kojima su bliske levičarske i socijal-demokratske ideje i principi svako dobro od nas, ali kriminalcima i lopovima iz SPS obećavamo da se neće ponoviti 2000. godina i da se ovoga puta neće izvući od krivične odgovornosti, suđenja i robije koju su odavno zaslužili.

Info služba GrO Dveri Čačak

Prethodni članakBez novih slučajeva zaraze kovidom-19 u Čačku
Sledeći članakVučić presekao, parlamentarni i lokalni izbori 21. juna

4 KOMENTARA

  1. Prvo Trnavac, pa Obradović…obojica odjednom bez razloga reaguju….
    Kao da obojica rade za SNS i Vučića….

    Jer štete svojim strankama ovakvim izletima i medjusobnim ličnim zadjevicama… a trećeg i glavnog faktora se ne dotiču?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here