Dveri pozvale čačanske televizije da organizuju predizborne debate

7
335

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri izdala je saopštenje za javnost u kojem od čačanskih TV stanica traže da organizuju predizborno sučeljavanje izbornih listi.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Pozivamo sve čačanske televizije da u završne tri nedelje predizborne kampanje za lokalne izbore 2. juna u našem gradu organizuju više TV debata na kojima bi svi izborni učesnici imali priliku da predstave svoje programe i kandidate. Posebno pozivamo sve televizije u Čačku da organizuju sučeljavanja između predstavnika vlasti i opozicije kako bi građani na objektivan način mogli da zaključe kome će dati poverenje na izborima.

To što vlast već godinama beži od TV duela ne sme biti izgovor da ovakvih televizijskih debata ne bude, već treba sve izborne učesnike pozvati a ko ne dođe ostaviti mu praznu stolicu u studiju da građani vide ko nije smeo da učestvuje.

Ovo se posebno odnosi na aktuelnog gradonačelnika Miluna Todorovića koji već osam godina nije izašao niti na jedan TV duel sa bilo kim iz opozicije, po uzoru na svog šefa Aleksandra Vučića. Zato pozivamo sve čačanske televizije da upriliče posebne emisije u kojima će Milun Todorović konačno morati da se suoči sa konkurencijom ili mu takođe ostave praznu stolicu u studiju ako ponovo pobegne od TV duela. To će onda biti najbolji završni pokazatelj sa kim građani Čačka imaju posla i zašto je na ovim izborima zrelo za smenu aktuelne vlasti u našem gradu.

Izvor: Gradska organizacija Dveri

Prethodni članakTodorović obišao regionalnu deponiju “Duboko“ u kojoj danima bukti požar
Sledeći članakPolet i Loznica podelili bodove

7 KOMENTARA

  1. Vučić uzima na svakoj državnoj investiciji kao što je uzimao Velimir Ilić. DS je u Čačku valjao dok ga nije uzeo Đilas. DSS se prodao i Velju i Milunu. Vučić šalje na izbore Nestirovića da sa ljudima SNS za njih uzima glasove. Ćalović je dete SNSa. Jelisijević kao novi treba da uzima glasove za Vučića. Zato Dveri.

      • O čemu ti pričaš. Imaš li mozga. U kom si ti vremenu. Zavetnica je sa Vučićem. Dveri niti su sa Milicom, niti uzimaju glasove za Vučića. Nego je poruka Čačanina potpuno istinita, pa te pogodila.

    • Jao jao kako si „pametan“ . Naprednjak, nema šta. Već 12 godina ne postoji debata. Samo naprednjački monolozi. Sve televizije postale Pink. Takva naredba, potplaćivanje, i svi isto guslaju. Tako da Gorane, ne pričaj gluposti. Nego slobodni mediji, i pariranje argumentima i istinom. Ali to je teško sa naprednjacima. Zato nam i jeste ovako.

      • Nikakva debata sa Dverima nije potreba. Jos nam samo ona fali. Bosko nas ubi saopstenjima svakog dana. I sta novo, sto nisu rekli, da kazu? Sve znamo od A do S. Jedino da vidimo uspaljenog Boska kako se svadja. A voleo bi i da udari nekoga. Nije mu to strano. Zato NE DEBATE SA DVERIMA. Moramo cuvati zivce.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here