Dveri predstavile rešenje problema parkiranja u Ulici devet Jugovića (FOTO)

3
817

ČAČAK – Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri, predstavila je idejno rešenje parkiranja u Ulici devet Jugovića, navodeći da bi se time izbegli međusobni sukobi komšija zbog mesta za parkiranje, bušenje guma na automobilima, ali i saobraćajni i urbanistički haos u gradu.

Trodimenzionalni prikaz budućeg izgleda parkinga

Sa ovakvim rešenjem, navode Dveri, boljom organizacijom prostora, stanari će imati više od 100 parking mesta (tri do četiri puta više), nove drvorede koji će obezbeđivati hlad za parkirana vozila, uređenu ulicu sa komfornim trotoarom, dve kolovozne trake i drugim upriličenim uličnim sadržajem.

Trenutno stanje lokacije gde se građani parkiraju

Kako ističu, ovakav pristup može da posluži kao obrazac za rešenje problema parkiranja svih naselja u Čačku.

Potrebna je samo dobra volja, stručnost i briga o građanima gradskog rukovodstva, što ćemo imati tek nakon smene ove vlasti i dolaskom novih, nekompromitovanih, časnih i stručnih ljudi na čelo Čačka – piše u saopštenju.

Satelitski snimak budućeg stanja

Iz Dveri, stanarima ulice Devet Jugovića poručuju da što pre pokrenu inicijativu za uređenjem površina za parkiranje, jer aktuelna vlast ima nameru da i na tom mestu izgradi višespratnicu čime bi zauvek onemogućila rešavanje postojećeg problema parkiranja.

Izvor: MNA

Prethodni članakNeverovatan događaj na Gradskom groblju u Čačku: Pokojnika sahranili u pogrešan grob
Sledeći članakMilan Draškić: Nećemo da budemo ikebana, Nova Srbija nastavlja sa bojkotom skupštinskog rada

3 KOMENTARA

  1. Djoko, tacno tako, samo oni idu na to da to znaju samo oni koji zive tu u okolini a ostli ce da kazu kako Dveri brinu za probleme gradjana, seljacka filozofija Boska i druzine. Imaju nekog dokonog arhitektu koji sedi i crta neke gluposti

  2. Kakva glupost! Ovo kao prvo nije ulica Devet Jugovica. Kao drugo, crtez je potpuno nerealan (nije u skladu sa realnom lokacijom) i krajnje je amaterski. Kao trece, na trecini ovih nacrtanih parking mesta se nalaze zidane garaze, kojih na ovom smesnom crtezu nema.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here