Milan Draškić: Nećemo da budemo ikebana, Nova Srbija nastavlja sa bojkotom skupštinskog rada

5
487
Bojkot čačanskog pparlamenta i dalje na snazi: Milan Draškić

ČAČAK – I pored najava predsednika Nove Srbije Velimira Ilića i šefa odborničke grupe te stranke u lokalnom parlamentu Miloša Marića da će Nova Srbija prekinuti bojkot skupštinskog rada i vratiti se u skupštinske klupe, to se na današnjem zasedanju nije dogodilo.

Portparol Gradskog odbora Nove Srbije u Čačku Milan Draškić precizirao je da je najavljeno da će ta stranka preispitati raniju odluku o stupanju u bojkot, ali je, kako je rekao za portal Morava info, nakon analiza na sastanku odborničke grupe, ali i u dogovoru sa predsednikom stranke Velimirom Ilićem zaključeno da ne postoje uslovi za povratak u skupštinu.

Vlast nas nije ubedila da se promenilo bilo šta pozitivno u periodu bojkota rada skupštine koji je proglasila čitava opozicija u Čačku. Ničim nas vlast nije ubedila da bi naš povratak imao smisla da bi se promenio odnos prema opozicionim odbornicima, da nam ne bi bile izricane disciplinske mere na sednicama. Procenili smo da bismo i dalje bili neka vrsta ikebane. Zato je jedini mogući zaključak bio da ne postoje uslovi za povratak naše odborničke grupe u parlamentarni rad – rekao je Draškić.

Prema njegovim rečima, šef odborničke grupe Nove Srbije Miloš Marić dobio je poziv od predsednika parlamenta Igora Trifunovića za konsultacije, ali da se on nije odazvao.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDveri predstavile rešenje problema parkiranja u Ulici devet Jugovića (FOTO)
Sledeći članakOdržan Kulinarski maraton: Zdrava hrana je važna i nama i planeti

5 KOMENTARA

  1. Šta vi hoćete, .,……,svi vi gledate isključivo svoja ….eno do juče je Veljo napadao svog lim..a, sad najednom samo gradonsčelnikaa….šta se to desilo u medjuvremenu…

    Kako vetar dune….

  2. Jedini nekompromitovani kadar Nove Srbije. Jedini direktor bez ijednog skandala. Odbio ponudu Sns da ostane direktor. Niko mu u operativnom vodjenju kampanje nece godinama prici. Uspeo da se izbori u stranci sa nedoraslima koji ne vide dalje od odborničke dnevnice. Dovoljno za buduceg lidera

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here