Dveri: Puna podrška drugom protestu “Čačak protiv nasilja“

5
314

ČAČAK – Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri Čačak pruža podršku drugom protestu “Čačak protiv nasilja“, koji će se održati u petak, 30. juna u 19 časova ispred spomenika vojvodi Stepi Stepanoviću.

Iz ove stranke pozvali su sugrađane da zajednički prošetaju centralnim gradskim ulicama i pokažu da se ne mire sa “nasiljem, nepravdom, negativnom selekcijom i korupcijom koji su zavladali Srbijom i našim gradom“.

Ponavljamo zahtev za ostavkom gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića i kompletnog gradskog rukovodstva koje je direktno odgovorno za urušavanje tri mosta u našem kraju i ljudske živote koji su zbog toga izgubljeni. U Beloj knjizi koja govori o 10 godina neodgovorne vlasti SNS u Čačku postavili smo 44 pitanja na koja nema odgovora. To su dodatni razlozi zašto ova lokalna vlast mora što pre da ode i da idemo na vanredne gradske izbore i promenu vlasti. Čačak je, uz Beograd, Novi Sad i Niš, grad u kome postoji najveći potencijal za političke promene u Srbiji. Zato pozivamo sve nezadovoljne aktuelnom vlašću u Čačku da se iznova saberemo kod Vojvode Stepe u petak veče i pokažemo koliko nam je stalo do našeg grada i političkih promena, koje nam niko neće pokloniti već se za njih moramo sami izboriti – navodi se u saopštenju Dveri.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZdravstvena stanica u Ljubiću gotova do kraja godine, rešeni problemi sa podzemnim vodama i instalacijama
Sledeći članakU Ljubiću rekonstruisan propust oštećen u poplavama

5 KOMENTARA

  1. Boško da je pravde odavno treba da je u ćuzi.Da se razumemo,Dveri su od onog početnog programa otišle u sasvim toliko sraman pravac.Dveri su sramota za ovaj grad postale.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here