Dveri: Rejting SNS u drastičnom padu, Malović uveo prinudnu upravu u čačanski odbor stranke

6
730

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se saopštenjem povodom aktuečnih političkih dešavanja u gradu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Nakon poslednjeg istraživanja javnog mnjenja koje je naručilo povereništvo SNS u Čačku u kome se pokazalo da je podrška naprednjacima u našem gradu za tri godine pala sa 38 na 28% – rejting SNS nakon novih skandala oko zagađenja Morave i propasti FK „Borac“ nastavlja sa drastičnim padom. Zabrana kupališne sezone na omiljenom letnjem izletištu Čačana očito je ozbiljno naljutila naše sugrađane, kao i prethodno zapošljavanje ljubavnica u gradskoj upravi, sprat viška od urbanističkog plana na zgradi u vlasništvu gradonačelnika na mestu bivšeg bioskopa „Sutjeska“, i sveopšta vladavina kupljenih diploma u gradskom rukovodstvu.

Gradonačelnikovo višemesečno laganje javnosti da kompanija „Sloboda“ nije krivac za zagađenje Morave i da nema problema u funkcionisanju FK „Borac“ – samo su kapi koje su prelile čašu i razlozi zbog kojih gradonačelnik Todorović mora hitno da podnese ostavku a sa njim da padne i čitavo gradsko rukovodstvo.

Sve su ovo motivi zašto je povereništvu SNS u Čačku uvedena prinudna uprava, jer– pošto nemaju kvalitetnog čoveka iz Čačka koji bi stao na čelo SNS – sada čačanske naprednjake vodi Branko Malović iz Pančeva sa svojim kriminalnim saradnicima iz tamošnjih komunalnih preduzeća. Ono čime se SNS zaista jedino bavi ove četiri godine jeste rušenje opozicije kroz gušenje drugačijeg mišljenja u skupštini grada, protivzakonito izbacivanje opozicionih odbornika iz skupštinskih radnih tela, i kupovinu odbornika.

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri javno objavljuje da znamo kako su naši odbornici pozivani da pređu u SNS od strane većnika Šipetića i Drobnjaka, ili direktno od Igora Trifunovića i Miluna Todorovića. Tako su do sada na različite načine kupili više odbornika opozicije, a koriste se i prljavim metodama ugrožavanja rada firmi koje pripadaju odbornicima Dveri ili njihovim rođacima, u saradnji sa korumpiranim policajcima. Bahatost ove vrste je prevršila svaku meru, jer naprednjačka vlast očito ne bira način da se obračuna sa opozicijom. O svemu tome više će govoriti narodni poslanik i predsednik Dveri Boško Obradović na vanrednoj konferenciji za medije u sredu.

Info služba Dveri

Prethodni članakLeto u atrijumu Doma kulture: Koncert trija “Poko Rubato“
Sledeći članakNa terenu u Velikoj koloniji u petak utakmice mlađih kategorija Slobode i Partizana

6 KOMENTARA

  1. Pa zar vi niste imali listu ‘najčasnijih, najpošenijih i nepotkupljivih“ ljudi. Ispade da se pola prodalo za 300 evra. Ostali bi verovatno razmislili kada bi im neko ponudio 1000. Toliko o poštenju.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here