Dveri: Smena Trifunovića i Parezanovića u SNS potvrda da su loše radili

3
649

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri u Čačku oglasila se povodom promena u vrhu povereništva Srpske napredne stranke.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Smena narodnog poslanika Marka Parezanovića i predsednika skupštine grada Igora Trifunovića sa funkcija poverenika SNS za Čačak najbolja je potvrda istinitosti svega ono što je opozicija o njima govorila u poslednjih nekoliko godina. Njihovo smenjivanje na najviših funkcija u SNS u Čačku dokaz je da ih se i vladajuća stranka stidi i odriče, ne želeći da je oni predstavljaju u nastupajućem periodu.

Kako posle ove smene Igor Trifunović može da ostane na čelu skupštine grada, a kako Marko Parezanović može da predstavlja Čačane u Narodnoj skupštini, kada su izgubili pozicije u sopstvenoj stranci, kada ih se i njihova stranka odrekla? Jedino logično rešenje posle ove smene jeste da podnesu ostavke na svoje javne funkcije. Ovo se pre svega odnosi na predsednika čačanske skupštine koji je uništio parlamentarizam u našem gradu i gde već mesecima gradska skupština radi bez kompletne opozicije, sa jedva nekoliko odbornika više od proste većine.

Ako njih dvojica sami ne podnesu ostavke, ili ih SNS ne smeni, to će biti novo poniženje našeg grada. Jer, ako onaj koji nije dobar ni za SNS ostane na čelu naše gradske skupštine – kakva je to poruka Čačanima?

Informativna služba Gradske organizacije Dveri u Čačku

Prethodni članakOd sledeće letnje sezone nema više radova na putu od Čačka do Užica
Sledeći članakPromocija knjige “63. – Trenutak večnosti“, o herojskoj borbi na Košarama

3 KOMENTARA

  1. Vidite li vas dva sto ste bili bahata,da stap ima dva pruta,kao i zivot dva puta,a vi ste svuda zalutali i niko nece da vas zali.
    Svi ce vam se podsmevati,vi ce te bezati.
    U zivotu sve treba raditi glavom, ali gornjom,a vi ste razmisljali donjom.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here