Od sledeće letnje sezone nema više radova na putu od Čačka do Užica

0
705

ČAČAK – Radovi na putu od Čačka ka Užicu, kroz Ovčar Banju i zastoj u sabraćaju i ove letnje sezone bili su neminovnost za sve vozače koji se upute ovim pravcem.

Direktor JP „Putevi Srbije“, Zoran Drobnjak, ističe da će do maja sledeće godine ove deonice biti završene, tako da će se ka Zlatiboru i Crnoj Gori prolaziti nesmetano.

Gledaćemo da što više posla obavimo do kraja godine. Ono što ostane završićemo na proleće, do kraja maja meseca, pre nego što počne sezona odmora, tako da ćemo izbeći velike gužve. Deonica puta koja se radi na Zlatiboru biće gotova do kraja decembra – izjavio je Drobnjak za agenciju RINA.

On kaže da su radovi na ovoj deonici neophodni, jer u putnu infrastrukturu nije ulagano godinama unazad.

Preko 15 godina ništa nije promenjeno i zato je asfalt dotrajao, a saobraćajnice loše. Želimo vozačima da obezbedimo najbolje uslove, stoga se nadam da imaju razumevanja zbog zastoja – rekao je Drobnjak.

Na istom putu od Čačka do Užica izvode se radovi u mestu Uzići kod Sevojna. Vozila saobraćaju naizmenično, a njihovo propuštanje regulišu semafori. Zadržavanja u smeru ka Crnoj Gori traju između 20 i 30 minuta.

Izvor: RINA

Prethodni članakFilm “Narcis i eho“ u Galeriji “Nadežda Petrović“
Sledeći članakDveri: Smena Trifunovića i Parezanovića u SNS potvrda da su loše radili

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here