Dveri: SNS nastavlja sa lažima i obmanjivanjem javnosti

6
485

ČAČAK – Iz Gradske organizacije Dveri u Čačku odgovorili su na saopštenje lokalnog SNS u vezi sa merama subvencionisanog unapređenja energetske efikasnosti u domaćinstvima.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Lokalna SNS u Čačku nastavlja sa medijskim lažima. Za subvencionisanu izolaciju kuće, kao najvažniju meru energetske efikasnosti, nije se prijavio skoro nijedan Čačanin. Razlog je cena, duplo veća od realne. Kao da je ovo svesno učinjeno, da naši sugrađani ne bi konkurisali, a čini nam se da je i prošle godine namerno sabotirano učešće na državnom konkursu za pomenuta sredstva.

Isti taj nakaradni sistem vlasti je postavio vlasnika pečenjare da vodi Elektroprivredu Srbije, i Miluna Todorovića da brine o kvalitetu vazduha u Čačku. Ista stranka je uništila EPS i onemogućila Čačanima da koriste sredstva za poboljšanje energetske efikasnosti svojih domova. Ista stranka, u kojoj prošle godine neki nisu znali kako da popune prost formular za dobijanje sredstava, sada sabotira Čačane prevelikom cenom termičke izolacije.

Do kada ćemo na vlasti trpeti nestručne ljude sa kupljenim diplomama?!

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri u Čačku

Prethodni članakVeć danima bez prijema kovid pacijenata na bolničko lečenje, jednocifren broj novozaraženih u Čačku
Sledeći članakU petak normalizacija saobraćaja na prometnom punktu u centru Čačka

6 KOMENTARA

  1. Prijateljstvo Vučića i Orbana, proširenje je Mađarske nad delom Srbije. Prijateljstvo Vučića i Rame, proširenje je Albanije na KiM. Ovo omogućavaju Vučićevi prijatelji Bajden, Makron i Šolc. Kasko će biti kad narod shvati čemu služe Vučićeva prijateljstva.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here