Dveri: Žandarmerija pokazala da za Srbiju ima nade

3
508

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se povodom dešavanja ispred Skupštine Srbije u ponedeljak, kada su tenzije tokom protesta pristalica SNS dovedene do usijanja.

Saopštenje prenosimo u celosti:

U danu koji je mogao da donese mnogo toga lošeg u već uzavreloj političkoj situaciji, imali smo svetao primer da jedan državni organ – žandarmerija RS svojim profesionalnim odnosom i zalaganjem spreči taj crni scenario. Ne stavljajući se ni na čiju stranu sačuvali su preko potreban mir među okupljenima ispred Skupštine RS. Nadamo se da će i ostali državni organi zaduženi za bezbednost svih građana sledeti ovaj primer profesionalnosti i date zakletve, da će služiti RS koju čine svi njeni građani, bez obzira na svoje političko opredeljenje.

Odgovornost za postupke tokom jučerašnjeg dana će snositi pojedinačno osobe koje su izlagajući bezbedonosnim i zdravstvenim rizicima svoje pristalice organizovano doveli sa evidentnim ciljem da izazovu sukobe. Da budemo precizni radi se o primoranim i plaćenim ljudima koji su došli da ,,protestuju’’ protiv ličnog čina Boška Obradovića koji je upravo usmeren ka cilju smirivanja nastalih političkih tenzija. Sa dubokom verom da će se ka tom cilju na najprimereniji način približiti, Boško Obradović se odlučio na najstrožiji post.

Pomenuti postupak žandarmerije predstavlja svetao primer koji nam daje nadu da u našoj državi postoje odgovorni pojedinci i institucije koje svoje obaveze i dužnosti obavljaju na krajnje profesionalan način.

GrO Dveri Čačak

Prethodni članakNema novozaraženih u Čačku, ispražnjena “plava hala“
Sledeći članakStanisavljević: Plasmanom u viši rang napravljen prvi korak, vreme je da se reši organizacija kluba

3 KOMENTARA

  1. Građani Srbije ne shvataju da je štrajk glađu njegovih poslanika organozovao Vučić. Vučić je naložio policiji i tužilaštvu šta da preduzmu protiv Boška Obradovića. Vučić je kupio opoziciju koja ide na izbore. A mi? Prodajemo se za 100 evra.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here