Dvojica sedmaka u policiji zbog lažne dojave o podmetnutoj bombi u OŠ “Dragiša Mišović“

18
3342

ČAČAK – Dvojica četrnaestogodišnjaka iz Čačka privedena su danas u pratnji roditelja u lokalnu Policijsku upravu zbog sumnje da su uputili lažnu dojavu o podmetnutoj bombi u Osnovnoj školi “Dr Dragiša Mišović“, saznaje Morava info.

Njih dvojica su učenici sedmog razreda ove škole, a policiji su, prema saznanjima našeg portala, priznali da su u tri navrata poslali mejl u kojem upozoravaju da je u prostorijama škole podmetnuta eksplozivna naprava.

Policiji je u startu bilo sumnjivo da je prekjuče i juče (ponedeljak i utorak) dojavljeno da je bomba postavljena samo u školi “Dragiša Mišović“, dok u drugim čačanskim školama toga nije bilo, za razliku od 16. juna, kada je mejl sa tom informacijom prosleđen u gotovo sve osnovne i srednje škole na teritoriji grada.

Dvojica dečaka su u statusu deteta i pitanje je kako će tužilaštvo kvalifikovati delo koje su počinili.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIN MEMORIAM: Dr Predrag Milenković, čuveni gastroenterolog
Sledeći članakSaradnja dve prestonice kulture – Čačka i Rijeke

18 KOMENTARA

  1. Šta misle ovi što podržavaju ovaj besramni čin da ih ta dečica, onako iz zezanja, jednog dana malo obore na ulicu. Bila sam prisutna kad su njih trojica u parku otela deku štap. Smejali se ko ludi. A deka? Tužan i posramljen. Nisam slikala, uplašila sam se. A i ja sam stara.

  2. Aman ljudi, koje fore, koje zezanje? Zna se šta su dečiji nestašluci a šta bezobrazluk, nevaspitanje, bahatost. Dajmo se u pamet dok sve nije otišlo u Božju mater. A preti nam to.

  3. a kad vam Presednik porucuje svakog dana da cete na jesen da se smrznete i pomrete od gladi to nije sirenje panike i izazivanje straha kod gradjanstva… deca su verovatno pametna , i nestasna i osecaju da nesto ne funkcionise kako treba u ovoj zemlji i da svi prolaze nekaznjeni za mnogo krupnija dela pa vrv nisu ucila za neki test ili nisu mogli da sede na +40 u ucionici…. nisu imali sigurno tim strucnjaka oko sebe koji bi im pomogao u sirenju panike.

    • Svi ce porasti jednog dana.Ko moze da predvidi kakav ce ko biti….gluposti!Deca ko deca…u svim generacijama je bilo i bice nestasnih zato i jesu deca.Smarate matoraći

  4. Kakvo je to zezanje sa bombama? Ne razumem. Mogu da se zezaju i sa noževima. Kao igraju se. A Tv najmanje gledaju. To nije opravdanje. Telefoni su im najbitniji. Pa vidite kako ih koriste. Sramota.

  5. Kakvi komentari!To su deca…fore i zezanje…pa toga nam i fali u ovoj sumornoj realnosti.Sta drugo i da im padne na pamet kad su na tv-u i u novinama samo neki crnjaci.Niko se nije posebno uplasio ni traumirao…osim vas dokonih gunđala.Gubila deca neki čas, pa sta?!

    • U pravu ste, ali da roditelji plate sve izlaske anti diverzione ekipe, nastavnicima plate za te dane i svoj deci užinu za te dane kada su njihovi divni mamlazi se igrali dojava. Normalno dečica da posećuju redovno psihologa, a mamice i tatice i to da plate.

  6. Užas. Nemam reči. Kako nisu pomislili da će neko da se uplaši,traumira. Pa tu su sve deca. Treba reagoovati na vreme da nam ti mladi, a bahati, ne zagorčaju živote.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here