Ekspresno skupštinsko zasedanje, rasprava o svim tačkama dnevnog reda okončana za manje od tri sata

3
415
Prethodni saziv lokalnog parlamenta; Foto: MNA/Miloš Lukić

ČAČAK – Odbornici Skupštine grada Čačak završili su danas raspravu po svim tačkama dnevnog reda, a glasanje je zakazano za 14:30 sati.

Današnja sednica na kojoj se raspravljalo o desetak tačaka dnevnog reda završena je za oko tri sata.

Odbornici su raspravljalo o izveštajima o radu predškolskih ustanova “Radost” i “Moje detinjstvo”, izmenama i dopunama statuta Gradske biblioteke “Vladislav Petković Dis” i Umetničke galerije “Nadežda Petrović”.

Na dnevnom redu su bile i odluke o cenama toplotne energije, kao i očitavanja i raspodele isporučene toplotne energije na krajnje kupce.

Razmatrati su izveštaji o radu javnih preduzeća čiji je osnivač Grad za period od 1. januara do 30. juna, kao i predlog o nagrađivanja protivgradnih strelaca.

Izvor: MNA

Prethodni članakČačak domaćin sednice Odbora za finansije Skupštine Srbije
Sledeći članakPotvrđena optužnica protiv ubice studenta iz Čačka; Milošev otac: Meni sina ništa ne može da vrati

3 KOMENTARA

  1. Nema razlike izmedju Voja Ilića i Miluna Todorovića. Vojo tri stana u centru Čačka,a Milun ceo sprat Sutjeske. Igor Trifunović, kao i Maja Gojković , skupštinu pretvorio u jednoumlje. Tako diktira gazda. Parezanović dobar igrač u rijalitiju Srbije.
    Još nam zatvaraju oči predizbornim prevarama. Ako ne progledamo za sledeće izbore, živećemo u mraku.

  2. Palmina demokratija iz Jagodine, stigla je u Cacak. Sednica gradskog parlamenta traje 2 do 3 sata. Oni koji su prisutni kao opozicija, isti su kao i oni iz vlasti. Bruka.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here