FK BIP pokrenuo Akademiju fudbala za za dečake od 5 do 12 godina

2
486

ČAČAK – U Čačku je danas sa radom počela škola fudbala koja će raditi u okviru fudbalskog kluba BIP iz Čačka.

Otvaranju prisustvovalo dvadesetak mališana iz Čačka i okoline, sa željom da prve fudbalske korake nauče u ovoj školi. Treninge će voditi afirmisani treneri mlađih kategorija Mirko Radovanović i Ivan Đoković, kao i Milutin Marušić dugogodišnji direktor škole FK BIP.Poseban akcenat biće u radu sa decom od 5 do 12 godina. Treniraće se tri puta nedeljno na terenu fudbalskog kluba BIP u Čačku.

Predsednik BIP-a Nenad Stanković nije krio svoje zadovoljstvo povodom pokretanja novog programa u okviru kluba na čijem je čelu.

Upriličili smo malu svečanost na našem stadionu. Hvala Dušanu Radonjiću – Ćuki, Aleksandru Ivkoviću – Šerifu, Nešku Milovanoviću, Dejanu Đeniću i ostalim čačanskim fudbalerima koji su došli na naš teren. Posebnu zahvalnost dugujem Perici Ognjenoviću, našem promoteru fudbalske akadimije koji je uručio prigodne poklone, majice i kape, svim polaznicima naše škole fudbala – rekao je popularni Neci.

Nekadašnji fudbaler beogradske Crvene Zvezde i madridskog Reala, sadašnji trener Perica Ognjenović, izrazio je zadovoljstvo što je bio promoter čačanskog fudbalskog kluba BIP.

Perica Ognjenović; foto: RINA

Vidim da postoje uslovi za trening i masovnost. Uz dobar rad uspeh neće izostati. Tu sam da pružim određenu podršku. Dečacima poručujem da sanjaju velike snove i da se ne plaše padova kojih će svakako biti. Sigurno ćemo stvoriti dobre uslove za treninge i obezbediti kvalitetan rad – podvukao je bivši reprezentativac,

Sve informacije o daljem radu škole fudbala, roditelji i budući članovi mogu pronaći na Fejsbuk stranici: Akademija FK BIP; instagramu: fudbalska _akademija_bip, kao i na broj telefona: 061 699 69 44 Milutin Marušić.

Izvor. Morava info

Prethodni članakGodinu dana od premijere “Triptiha o radnicima“, predlog da 7. oktobar bude Dan Gradskog pozorišta Čačak
Sledeći članakOgnjen Mićović nije u prvom planu u Lovćenu

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here