FK Borac 1926 organizovao takmičenje u fudbalskim veštinama

4
342

ČAČAK – Uz redovan trenažni i takmičarski rad, u fudbalskom klubu Borac 1926 su krenuli i sa novim aktivnostima kako bi najmlađima još više pribižili svu draž fudbalske igre. Tako je pod svetlošću reflektora na terenu sa veštačkom travom Gradskog fudbalskog stadiona održano zanimljivo i atraktivno takmičenje. Dečaci rođeni 2013. godine su se nadmetali u disciplinama žongliranja i šutiranja penala.

Klub je za najuspešnijke obezbedio medalje, ali je opšti utisak da su svi pobednici, jer osmeh na dečjim licima prilikom zajedničkog druženja uz slatkiše dovoljno govori o zadovoljstvu svih učesnika.

  • Cilj nam je da podstaknemo najmlađe da pre svega zavole fudbal. Takođe, u ovo vreme novih tehnologija cilj je da ih animiramo da što više vremena provode na otvorenom, a ovo večerašnje takmičenje mogu i sami organizovati kod svojih kuća i nadmetati se nakon školskih obaveza. Nastavićemo i dalje da radimo na popularizaciji kako fudbala kao sporta, tako i našeg kluba koji se u velikoj i pravoj meri okrenuo ka radu sa najmlađima – rekao je trener Aleksandar Ivković.

Izvor: Morava info

Prethodni članakHoror i avanturistički film na repertoaru Kulturnog centra
Sledeći članakIzdavačka kuća “Pčelica“ na 61. Sajmu knjiga za decu u Bolonji

4 KOMENTARA

  1. Da,Aco je legenda,ali sta vise tu traze starac foco od stotinu leta,dzo limunada,ziko Jelica(haos),samo članarina,a rezultati 0000000. Napolje jednom za svagda

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here