Formirani Saveti GrO SNS: Parezanoviću dijaspora, Trifunoviću mesni odbori, zaduženja za Bojovića i Petkovića

20
2210
Foto: MNA/Miloš Lukić

ČAČAK – Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku konstituisao je resorne savete i imenovao poverenike koji će im biti na čelu, saznaje Morava info.

Za političku javnost u gradu na Moravi možda je najzanimljivije što su bivši lokalni funkcioneri DSS Miroslav Petković i Milan Bojović dobili prva zaduženja u novoj stranci – SNS-u. Petković, koji je i sekretar Gradske skupštine, vodiće resor za medije i informisanje, a aktuelni pomoćnik gradonačelnik Milan Bojovć biće zadužen za pitanja mesne uprave i lokalne samouprave.

Nova resorna zaduženja dobila su i dvojica doskorašnjih poverenika Gradskog odbora Marko Parezanović i Igor Trifunović. Prvi će rukovoditi Savetom za međunarodne odnose za dijasporu, a Trifunović Savetom za koordinaciju rada mesnih odbora.

Vladan Milić biće zadužen za poljoprivredu, a Mirjana Đoković za zaštitu životne sredine. Aktuelni šef odborničke grupe vladajuće većine u lokalnom parlamentu Aleksandar Maksimović više neće biti šef informativne službe, budući da preuzima Savet za ljudske resurse.

Bratislav Zečević biće odgovoran za resor bezbednosti, Miloš Stevanić za sport, Dušan Radojević za kulturu, Vojin Jakovljević za turizam i trgovinu. Zamenica gradonačelnika Milica Dačić preuzima Savet za pravna pitanja, a Slavica Dragutinović i dalje će voditi Savet za zdravstvo.

Direktorka Stambene agencije Brankica Jelić vodiće Savet za izbegla i raseljena lica, a Milanko Krivokuća nastaviće sa angažmanom šefa Saveta za internet i društvene mreže.

Prema saznanjima Morave info, formirano je dvadesetak Saveta GrO SNS u Čačku.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDveri obeležile stranačku slavu: Nema nazad, napred do konačnog pada Aleksandra Vučića (FOTO)
Sledeći članakČačanin na čelu Turističke organizacije Lučani

20 KOMENTARA

  • Ma Milunu je ovo državnički potez, da može on bi ga poslao u Tunguziju samo da ga ne gleda, tj skloni od zavidnih pogleda.
   A Krivokuća se dokazao kao lider botova Za izbore najavljen bogatiji sendvič.
   Naravno Trgovina će „procveta“ pod Jakovljevićem – samo stranačkim kadrovima.

 1. Raseljena lica i i izbeglice obožavaju Brankicu, pogotovu ovi iz Košutnjaka. Tu će ti ona obezbediti 0 glasova. S njom si pogodio ko prstom u ….

 2. Milan Bojovic bi bio bolji kao presednik saveta za snimanje svadbi babina i rodjendana to je njegov teren kakva crna lokalna samouprava.

 3. Vučić je privatizovao Srbiju sa jednom trećinom glasova , koliko dobiju svi koji su na vlasti od ukupnog broja glasača. Videli smo učinak u Skupštini Srbije od Šešelja, Čede, Čanka, SMS, NS. Takav učinak imala bi i od Miloša Jovanovića, Šapića, POKSa, Zavetnika, Vacića, i drugih koje Vučić pošalje na izbore. Ako ne glasamo Vučića, zašto bi glasali njegovu „opoziciju“.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here