GG “Čačak je naš“: Bićemo servis građana u lokalnoj Skupštini

23
525

ČAČAK – Grupa građana “Čačak je naš“ oglasila se saopštenjem povodom u kojem poziva građane da im se obrate ukoliko imaju bilo kakav problem koji je u ingerenciji lokalne samouprave i čije bi rešavanje mogli da pokrenu iz skupštinskih klupa.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Grupa građana “Čačak je naš“ je nastala iz želje da, bez obzira na neravnopravne uslove na izborima, pokušamo da vratimo glas građanske opcije u lokalni parlament i omogućimo iste uslove svima koji ne žele da im partija bude zamena za rešavanje osnovnih ličnih i socijalnih problema. Danas je SNS, SPS ili bilo koja vladajuća opcija zamena za mesnu zajednicu, zavod za zapošnjavanje, komunalnu službu ili gradsku upravu.

Bilo smo potcenjeni, ali je vašim glasovima ideja koju smo imali dobila podršku i danas predstavlja vaš servis u lokalnoj skupštini. Nastali smo kao opoziciona opcija i to ćemo biti do kraja ovog saziva. To smo vrlo jasno pokazali na prvom zasedanju. Sada se obraćamo svima vama, bez obzira da li ste glasali za nas ili ne, bojkotovali izbore ili glasali za druge opcije, da nam pomognete da svoju osnovnu misiju ostvarimo što kvalitetnije.

Svaki vaš problem, sugestiju, žalbu ili komentar možeta poslati na naš e-mail, a mi se obavezujemo da će on biti deo skupštinske diskusije, odborničkog pitanja ili akcije kod gradskih službi. Naravno da će vaša diskrecija biti maksimalno zaštićena, a na isti način ćemo se ophoditi i prema anonimnim dopisima. Otvoreni smo da vam uvek uzvratimo odgovorom kako smo reagovali na vaše dopise.

Želimo da uvedemo novu praksu međusobnog poverenja i lične odgovornosti nas koji smo dobili poverenje da zastupamo vaše interese.

Na svaku vašu inicijativu koju javno obelodanite na našem sajtu, preuzimamo obavezu da na isti način prezentujemo naše poteze u vezi sa njom.

Naš mail za kontakt i predstavke je cacakjenas2020@gmail.com.

GG “Čačak je naš“

Prethodni članakPet medalja za bicikliste Borca na prvenstvu Srbije u vožnji na hronometar
Sledeći članakU čačanskoj bolnici 22 kovid pacijenta, dvoje u teškom stanju

23 KOMENTARA

  1. Ja ne mogu da verujem kakvih likova ima u ovom Čačku. Politika me ne zanima u smislu da nisam politički angažovana,ali čitam ove komentare i predpostavljam da ih pišu članovi Dveri i ekipe koja nije izlazila na izbore. Ako već niste izašli iz vaših razloga, a verovatno niste imali zadivoljavajući broj glasova na raznim istraživanjima, pustite one koji jesu izašli i dobili šansu da to i pokažu u skupštini. Pre svih to mislim na ove „kraljeve“ i grupu gradjana.

  2. Vi ste lažna opozicija. Učestvovali ste na izborima da bi ste Milunu podigli izlaznost, a posle izbora glumatali opoziciju.. I to niste uradili bez love. Marš!

    • Ubedljivo najgore na političkoj sceni su Dveri. Onda slede SNS i SPS. Radikale ne računam. Svi ostali su podnošljivi. Čačak je naš je još i dobar kakvih sve ima.

    • Na listi ove grupe ja nisam video ni jedno ime koje je blisko SnSu a kod drugih partija ih je više od pola članstva. Možda ste zato besni na ovu ekipu? Janičari su uvek bili veći Turci od Turaka.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here