Pet medalja za bicikliste Borca na prvenstvu Srbije u vožnji na hronometar

1
170
Veteran Borca Miroslav Bogdanović na pobedničkom postolju

ČAČAK – Na Prvenstvu Srbije u biciklističkoj disciplini vožnja na hronometar koje je održano u Erdeviku, veterani Borca u kategoriji masters Toni Smiljanić i Miroslav Bogdanović osvojili su prva mesta, Bojan Vasović bio treći, poletarac Stefan Vučićević osvojio je drugo mesto, a kadet Dejan Cogoljević treće.

Ovogodišnja prvenstva Srbije u svim disciplinama pomerena su zbog pandemije korona virusom. Kako su mere okupljnja nešto ublažene, počela su i da se održavaju biciklistička takmičenja. Prvenstvo Srbije u vožnji na hronometar tradicionalno se održava u Erdeviku na stazi gde je jedan krug 10 kilometara. Biciklisti Borca nisu nastupili sa svim svojim takmičarima, već sa onima koji su imali realne šanse za visok plasman i koji poseduju adekvatan bicikl za tu disciplinu.

Veterani kluba Toni Smiljanić i Miroslav Bogdanović osvojili su prva mesta u svom starosnom dobu, dok je Bojan Vasović bio treći. Oni su vozili stazu dugu 10 kilometara.

Poletarac Stefan Vučićević vozio je stazu dužine 2,5 kilometara i osvojio je drugo mesto.

Kadeti su vozili stazu dužine 10 kilometara. Dejan Cogoljević osvojio je treće, a Boško Veličić šesto mesto.

Junior su vozili stazu dužine od 20 kilometara, a Aleksa Radmilac osvojio je peto mesto.

Seniori Borca nisu nastupili na ovom prvenstvu, jer nisu imali adekvatne bicikle za ovu disciplinu, a Marko Danilović i Stefan Stefanović spremaju se za nastupe na međunarodnim biciklističkim trkama Kroz Srbiju i Beograd – Banja Luka, koje se održavaju od 1. do 6.septembra.

Izvor: BK Borac

Prethodni članakIznajmljivanje bicikala u Čačku samo do kraja avgusta
Sledeći članakGG “Čačak je naš“: Bićemo servis građana u lokalnoj Skupštini

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here