GG “Čačak je naš“ reagovala na saopštenje JP “Gradac“: Šaljemo zahtev Ministarstvu odbrane

12
967

ČAČAK – Lider Grupe građana “Čačak je naš“ Dragan Bisenić reagovao je nakon saopštenja JP “Gradac“ o radovima na saniranju klizišta na putu koji vodi ka vrhu Kablara, gde je desetak dana bio onemogućen saobraćaj motornim vozilima.

Saopštenje prenosimo u celosti:

GG „Čačak je naš“ će posle saopštenja JP „Gradac“ poslati zahtev Ministarstvu odbrane da vojska obezbeđuje semafore na deonici puta preko Zlatibora kod Borove glave.

Poučeni iskustvom i obrazloženjem našeg izvođača radova koji je slepi put do parkinga na vrhu Kablara u dužini od 300 metara zatvorio na 10 dana zbog jednog bagera koji nasipa bankinu pored puta, i u svrhu obezbeđenja znakova angažovao dve privatne firme sa bodigardima uz patrolu policije, mislimo da na tako frekventnom putu kao što je magistrala ka Crnoj Gori jedino Vojska Srbije može odgovoriti tom zadatku.

Takođe očekujemo da se ista praksa primeni i na mostovima u Jančićima, Vapi i drugim opasnim deonicama u našoj opštini, čime će se, uz pomoć saobraćajne signalizacije čuvane od strane obezbeđenja, obezbediti sigurnost građana do ekspesne popravke pomenutih deonica.

Ionako građani plaćaju to obezbeđenje pa neka to onda bude zaista u njihovu korist.

Prethodni članakPredavanje o Alchajmerovoj bolesti u organizaciji Crvenog krsta Čačak
Sledeći članakMarko Marinović stručni savetnik u KK Čačak 94

12 KOMENTARA

  1. Saopštenje je odlično sa jednom velikom manom. Da bi se razumelo potreban je visok IQ što nije odlika većeg dela populacije na žalost.

  2. Citam ovaj nepismen test, saopstenje. Pokusavam da shvatim ali ne ide. Zato pitam, da li ova skupina trazi da vojska cuva neke semafore na Zlatiboru. Kome je jasno, neka mi objasni. Molim vas

  3. Zamislite da oni posalju dopis Ministarstvu odbrane. Za bilo sta. I da nesto zahtevaju. Kao da Ministtarstvo nema sta da radi nego da se bavi raznim naklapanjem GG“ Cacak je nas“. Nema preca posla. Zamislite glavu koja je to mislila. Ubi Boze.

  4. Sta drugo rade? Dokoni ljudi. Prave tracare. Prate komentare. Opet dokonih. I naklapaju, nakllapaju. Pa ko ih vise slusa? Niko. Zato se i namecu raznim saopstenjima.

  5. Jesi dosadan Biske. Sto bi Bosanci rekli: ko svrab iliti cesa. Uhvati li ste se za Kablar ko pijan plota. Koga to jos zanima? Sem poneke kojima treba bilo kakva promocija. Ali dzaba Biske. Uostalom videcemo. Idu izbori I ja ih jedva cekam. Kao nikad do sada. Valjda cemo se ratosiljati raznih beznacajnih likova.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here