GG “Jedan tim“ izlazi na lokalne izbore u Lučanima

1
454

LUČANI – Grupa građana “Jedan tim“ objavila je da će izaći na predstojeće lokalne izbore u Lučanima.

Tim povodom okglasili su se saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Obaveštavamo građane opštine Lučani da izlazimo na lokalne izbore koji su zakazani za 3. april.

Od svog osnivanja se borimo protiv nakaradne vlasti u našoj opštini, tako da ni pre, a ni posle ovih izbora ne nameravamo da menjamo pravac svog delovanja. Smatramo da sve veći broj građana uviđa posledice koje za sobom ostavlja vlast u našoj opštini. Dovoljno je prošetati varošicom, u kojoj je i administrativno sedište opštine, koja po svim ekonomskim pokazateljima predstavlja ozbiljan privredni centar, a izgledom podseća na gradić u kojem su upravo završena ratna razaranja, i uveriti se u pogubno delovanje stranaka koje već čitavu deceniju upravljaju našom opštinom.

Podsećamo javnost i na dešavanja i atmosferu u kojoj su održani „izbori“ pre tri godine. Lokalni funkcioneri su se sakrili iza aktivista koji su dovođeni iz raznih krajeva Srbije i dopustili im pravi teror nad lokalnim stanovništvom. Na ovaj način su našu opštinu učinili poznatom, u negativnom smislu, kao mesto u kojem su održani najneregularniji izbori u istoriji višestranačja u Srbiji.

Pozivamo sve građane koji su opoziciono orijentisani da nas podrže davanjem potpisa podrške našoj listi, u matičnoj službi opštinske uprave u Lučanima i Guči, od utorka 22.02.2022.godine.

Grupa građana “Jedan tim“

Prethodni članakIzložba “Quo Vadis“ Mile Gvardiol u Likovnom salonu Doma kulture
Sledeći članakDveri: Slika sela u zemlji “ekonomskog tigra“ – u Preljini prošle godine rođeno samo osam beba

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here