GG “Za napredniji Čačak“: Svi na protest protiv onih koji su oslepeli od novca i moći

3
375

ČAČAK – Grupa građana “Za napredniji Čačak“ podržaće proteste koje u Čačku organizuje grupa studenata, izjavio je lider te grupacije dr Aleksandar Radojević.

On je naglasio da će pripadnici grupe građana koju prredvodi učestvovati u protestnoj šetnji gradskim ulicama, zakazanoj za petak 18. januar.

Sa radošću ćemo podržati ljude koji su krenuli u borbu za pravdu. Kada se vlast dovoljno otuđi od naroda i kada institucije sistema počnu da se glave u blatu kao što se sada dešava, jedno od rešenja je građanski protest. Podržaćemo grupu mladih ljudi koji su se usudili da ih organizuju. Daćemo im podršku kao građani, a ne kao politička organizacija. Za to smo da se demokratija ustoliči u našem gradu. Jer kad vlast ostane gluva i slepa na patnje običnog naroda i svih onih koji ne mogu preko svojih legitimnih predstavnika da iskažu svoje potrebe onda moramo podržati sve ono što spada u otpor bahatim dahijama. Ovo je jedan od načina da se ukaže na to da su valjda oslepeli od previše novca i moći – rekao je Radojević.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRešen višedecenijski problem, meštani Trnave konačno dobili rzavsku vodu
Sledeći članakJovica Arsić: Pobeda kao nagrada za ogromnu borbenost

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here