Gori poslednji sprat zgrade na Ljubić keju, stanari evakuisani

9
2463

ČAČAK – Na poslednjem, osmom spratu zgrade u Ulici Danice Marković na Ljubić keju večeras je izbio požar.

Na lice mesta su odmah izažle vatrogasne ekipe sa tri vozila, a prema nezvaničnim informacijama, nema nastradalih osoba.

Svi stanari viših spratova zgrade hitno su evakuisani.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNema značajnijeg povećanja saobraćajnih gužvi nakon početka rekonstrukcije Ulice župana Stracimira
Sledeći članakBizaran uzrok požara u zgradi na Ljubić keju

9 KOMENTARA

 1. Za komsiju. Sve si u pravu. Ali covek je najveca stoka. Gora od bilo koje zivotinje. Covek bi trebao biti mislece I razumno….sve je samo to nije

 2. Ej zna se kome se pale svece ona jepiroman ne može da se živi od laveži kučadije i smrada a to ne zagadjuje vazduh povredjuju decu narod resite ovaj najveći problem

 3. Kakva ne odgovronost! Samoživost! Bahatost!
  Kad neko plane šibicu na livadi nastane haos, svi psuju, osudjuju. A da se pale sveće paščadma po stambenim objektima tu se pozivamo na empatiju. Kakvo licemerje!
  A i ako je neka vernica i hrišćanka, trebalo bi da zna da se sveće pale isključivo preminulim ljudskim bićima. Za sve ostalo paliti sveću je greh.

  • Prvo, nije budala, jer naravno da zena nije znala da ce ovo da se desi!
   Drugo, ti si idiot, jer si neempatican i ostavljas nepotrebne komentare

   • Kada bi ljudi znali smisao paljenja sveće, znali bi da nije ispravno paliti sveću životinjama. Životinje su mi drage i sam imam psa, ali nikada ga ne bi poistovećivao sa bilo kojim čovekom, ma kakve osobine i mane da ima. Čovek je čovek, razumno i misleće Božije delo, životinja je životinja i sve sto radi je instiktivno ma koliko mi to doživljavali kao da je „pametna“.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here