Grad Čačak izgradiće kuću za šestočlanu porodicu Savković koja živi u teškim uslovima

1
1482

ČAČAK – Grad Čačak obezbediće stambeno pitanje za šestočlanu porodicu Savković iz Ljubića, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Miluna Todorovića.

Njima će biti izgrađena kuća na porodičnom imanju u Ljubiću, a gradnja će, kako je najavljeno, početi odmah nakon uređenja imovinsko-pravnih odnosa.

Nebojša Savković sa suprugom i četvoro dece živi u vrlo teškim uslovima. Nebojša je, kako bi svojoj porodici omogućio pristojan život, radio veoma teške fizičke poslove, usled kojih je oboleo, pa više nije u mogućnosti da radi.

Nebojša je mlad i veoma vredan čovek. Dok god je mogao da privređuje, sam se trudio da obezbedi ono što je potrebno njegovoj deci. Nije se žalio i nije tražio pomoć. Kako je sada u veoma teškoj situaciji, mi kao grad osećamo odgovornost da takvim ljudima izađemo u susret. S obzirom da nemaju rešeno ni stambeno pitanje, četvoro mališana, uzrasta pet i tri godine i blizanci od 20 meseci, žive u nehumanim uslovima. Želimo da i oni dobiju krov nad glavom i život dostojan svakog deteta. Obećali smo Nikoli da će Grad porodici Savković rešiti stambeno pitanje, i to što je pre moguće – rekao je Todorović nakon razgovora sa Nebojšom Savkovićem.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDomanović imenovan na novu direktorsku funkciju
Sledeći članakMašinski fakultet potvrdio – kotlarnica na drvnu sečku ne zagađuje vazduh

1 KOMENTAR

  1. Gospodine Todorović, ako ste obećali da ćete napraviti kuću, napravite, njima je stvarno treba zbog dece živi I zdravi bili svojim roditeljima, „da ne bude obećanje ludom radovanje“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here