U toku izgradnja novog saobraćajnog poligona u Čačku

10
5580

ČAČAK – Na kraju Bulevara Vuka Karadžića, neposredno uz kružni put, počela je izgradnja saobraćajnog poligona za vozače početnike.

Grad Čačak je na inicijativu Zajednice auto-škola Čačka krenuo u rešavanje dugogodišnjeg problema nepostojanja saobraćajnog poligona koji bi koristio svim budućim vozačima i auto-školama.

  • Grad će investirati 15,6 miliona dinara u izgradnju saobraćajnog poligona površine nešto manje od 3.000 kvadratnih metara, što bi trebalo da doprinese povećanju bezbednosti saobraćaja na putevima u našem gradu – rečeno je za Morava info u Gradskoj upravi.

Trenutno su u toku pripremni radovi, nakon čega će se početi asfaltiranje poligona. Izvođač radova je firma “Gradcoop“ Beograd.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNovi slučaj vršnjačkog nasilja u OŠ “Dr Dragiša Mišović“: Učenik danima druga udarao pesnicama u mošnice, obaveštena i policija
Sledeći članakPrvi rebalans budžeta Gornjeg Milanovca, gradi se multifunkcionalni sportski teren na otvorenom

10 KOMENTARA

  1. I tu se grad završava? Naravili ovolike zgradetine, bez plana i reda, a narodu mažu oči sa asfaltiranom livadom sa ispisanim crticama.

    • Ti glasaj da Veljo i Radojević završe fabriku duvana i čokolade koja je najavljena pre 20 godina. Siguran sam da to mogu da urade zajedničkim snagama sad kad su u koaliciji. I još koji Stop shop za 10 puta veću cenu kao ovaj čačanski što je preplaćen.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here