Grupa građana Ivana Ćalovića kod notara overila izjavu da neće biti postizborne saradnje sa SNS

36
2440

ČAČAK – Kandidati za odbornike GG “Ivan V. Ćalović – Istina i Čast“ potpisali su i kod notara overili izjavu kojom garantuju da ne postoji mogućnost postizborne koalicije sa strankama vadajuće većine, kao i da ne postoji mogućnost pristupanja nekoj drugoj političkoj opciji u budućem sastavu Skupštine grada Čačka.

Tim povodom izdali su saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

Mi, dole imenovani članovi udruženja građanja, odnosno GRUPA GRAĐANA IVAN.V ĆALOVIĆ ISTINA I ČAST, tj. kandidati za odbornike Skupštine grada Čačka na lokalnim izborima raspisanim za 2.jun 2024. godine, pod punom moralnom, materijalnom i zakonskom odgovornošću izjavljujemo, a svojim potpisom i garantujemo sledeće:

U NAŠE UDRUŽENJE STUPILI SMO DOBROVOLJNO sa jasnom odlukom da prihvatamo sve javno proklamovane ciljeve koji se tiču političkog angažovanja i učešća na predstojećim lokalnim izborima.

TO SU PRE SVEGA BESKOMPROMISNA BORBA ZA BOLJI I POŠTENIJI ŽIVOT SVIH NAŠIH SUGRAĐANA, što podrazumeva borbu protiv postojećeg sistema ustanovljene vlasti koji manipuliše i vređa osnovno dostojanstvo sopstvenog naroda.

Da bi smo postigli naše ciljeve i stavove sa kojima istupamo na predstojećim lokalnim izborima OVOM IZJAVOM našim građanima, jedni drugima, kao i osnivaču udruženja i nosiocu proglašene izborne liste GARANTUJEMO NAŠOM ČAŠĆU I IMENOM, da ni pod kakvim okolnostima, uslovima i razlozima nećemo ulaziti u bilo kakve predizborne ili posleizborne koalicije sa političkim akterima koji čine atuelnu vlast, niti sa njihovim koalicionim partnerima.

Takoće, potvrđujemo naš stav ,da oborničke mandate sa kojima, na osnovu ličnog imena, budemo raspolagali, BEZUSLOVNO STAVLJAMO NA RASPOLAGANJE GRUPI GRAĐANA PREKO KOJE SMO ISTE I DOBILI, TE DA NEĆEMO ISTUPATI NEZAVISNO ILI PRISTUPITI DRUGOJ POLITIČKOJ OPCIJI, već jedino iz ličnih razloga možemo vratiti odbornički mandat i povući se iz političke aktivnosti, na koji način upravo dokazujemo posedovanje sopstvenog ličnog integriteta i kredibiliteta, koji nas razlikuje od aktuelnih političkih aktera i VLASTI KOJU ŽELMO DA SMENIMO NA DOBROBIT SVIH GRAĐANA.

KAKO RADILI, TAKO NAM BOG POMOGAO, ISTINA I ČAST ISPRED SVEGA !

GG Ivan V. Ćalović Istina i Čast

Prethodni članakPlanska isključenja za ponedeljak, 13. maj
Sledeći članakTodorović obišao regionalnu deponiju “Duboko“ u kojoj danima bukti požar

36 KOMENTARA

 1. 8 godina vas nigde nije bilo ćutali ste kao poslednje s.se na sve što se dešavalo u gradu, a sad se odjednom pojavljujete kao šatro neviđena opozicija, šatro čast, šatro istina. Gde može advokat da bude častan čovek, tako nešto ne postoji. Čačani nisu veverice, mnogo ste se preigrali, mnogo sebe precenjujete. Znaju Čačani ko je zaista prava opozicija koja se nije pravila mrtva 8 godina.

 2. Sumnjao sam ali sada posle ovoliko komentara definitivno je jasno da ovaj advokat predstavlja veliki problem SNS-u ovoliko botova na jedno obicno saopstenje odavno nije bilo na lokalnom nivou

  • Sto za SNS? Mozda za ostale kolege iz opozicije koje ne misle kao Ivan Calovic. A ima ih mnogo. Da znate. Zato ne pricajte u prazno.

 3. Frka uhvatila mnoge jer znaju da će Ivan da ih pokida na izborima. Čemu nervoza, samo se opustite i shvatite vi svi što pišete a ne znate privatno Ivana i njegov karakter da je to jedini kandidat čija reč ima težinu. Zato miševi samo ćutite jer pametnije je da ne komentarišite kada ne znate šta pišete.

  • Vas SNS Ivan nece preci cenzus.Nema coveka u Cacku koji ne zna da je to Ostojina sns ekipa na celu sa Mićom Šmekom i Batom Jugovićem a kinta stiže iz Kanade.Jel gresim?

  • Frka je jer znaju da ce da im pogleda diplome i skole, sto ce da pogleda konkurse kako su dosli, sta znaju da rade i kako rade.
   Frka je jer 80% ima fals skole i sto ce „osati bez posla“, tako sto ce ponoviti konkurs, i gde ce oni na konkursu izgubiti od nekog ko stvarno zna taj posao i zeli da ga radi

 4. Radikalske fore, taman još da svrate do crkve, a kad prođu izbori i zalomimo narod onda su odbornička mesta naša lično…

 5. Kad bi birači pažljivije gledali, videli bi da jedino Dveri imaju predizborni program sa jasnim prikazom šta bi radili ako dođu na vlast. SNS smo videli. Novu Srbiju smo videli. Neće valjda Nestorović iz Obrenovca da donese sreću Čačanima ili Jelisijević bez ikakve organizacije. Zato Dveri.

 6. Koja sprdnja, ADVOKAT tera ljude da potpisu nesto sto je lakrdija, nemam nikakvu ali bas nikakvu pravnu jacinu niti tezinu. Smesi nam se Ivancica Zavetnica vodja fejk naprednjaka sa Moravice.

 7. Nisi ni prvi ni poslednji koji obećava i upotrebljava floskule politčki uvijene. Svi ste vi sarađivali sa SNS-om. Setimo se početka…i ti Ivane i ti Pavle, za ostale Trnavce, Radojeviće… da ne spominjem. Eh, ti politički počeTci. Moralo se odnekud poći…Ali, aj sad, bilo pa prošlo, oprostiti hoćemo, ali tesko iz zaborava. Moj glas ide tebi. Ostaje samo da se nadam, jer kako kaže naš narod, nada umire poslednja, da niste isti kao bagra i šljam iz radikalskog SNS.

 8. Bacanje prašine u oči naivnom narodu. Odbornici su vlasnici mandata i niko ne može sprečiti one koji sutra reše da se zarad ličnog ćara priključe naprednjacima da to i urade, što ne bi bilo ni prvi ni poslednji put. Prema tome ovu izjavu slobodno mogu da upotrebe u higijenske svrhe.

  • A što je OStoja protiv SNS i Miluna? Što Vi mislite da je tako?
   Ljudi, SNS je jedinstven, nemojte misliti da bi iko radio nesto protiv
   i da, Milun je stari novi gradonacelnik i to je to

 9. Jako interesantno bi bilo da i ostale opozicione liste isto urade. Bravo za Calovica, konacno neko ime sa ozbiljnim licnim i profesionalnim integritetom a ne ljudi koji se kriju iza stranke i ovog na vlasti.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here