Humanost kompanije “PS Fashion“ po ko zna koji put: Šiju i poklanjaju 10.000 zaštitnih maski

5
1620

ČAČAK – Čačanska kompanija “PS Fashion“ po ko zna koji put pokazala je humanost onda kada je to najpotrebnije.

Shvatajući dramatičnu situaciju u vezi sa širenjem koronavirusa, a posebno sa nedostatkom zaštitnih sredstava i opreme, u ovoj kompaniji odučili su da proizvedu i daruju zaštitne maske svima kojima su one neophodne.

U želji da svima nama obezbedimo jedno od osnovnih sredstava zaštite, vredne ruke naših zaposlenih šiju 10 000 višekratnih, zaštitnih maski. Maske su od najfinijeg pamuka i mogu se otkuvavati. U narednim danima, moći ćete da ih pronađete u svim našim radnjama, a online kupcima šaljemo maske zajedno sa porudžbinom. Čuvajmo jedni druge – poručuju u kompaniji “PS Fashion““.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKrivična prijava protiv Milanovčanina zbog kršenja policijskog časa
Sledeći članakTri osobe na infektivnom odeljenju u Čačku sa simptomima zaraze koronavirusom

5 KOMENTARA

  1. Ja obožavam PS fashion.. Najbolju garderobu šiju. Svaka čast na humanom gestu.. Sve pohvale.. Inače pazarim u njihovoj radnji u Knez Mihailovoj..

  2. Naravno svaka čast i poštovanje! Mnogi jači po novcu, ali stečenom sa grbače naroda, treba da prate primer, u Loznicu ne mogu ništa poneti samo prazne dlanove a dobiti samo 2 metra zemlje i do veka i potomaka bez obraza. Nikad nije kasno da se stavi prst na čelo i dlan na srce. Da lično znam gospodina PS, na sred ulice bih mu se poklonila. To ću uraditi kada izborimo ovu tešku borbu, a izborićemo je kao i sve do sada. Budimo ljudi! (Naš Svetac Patrijarh PAVLE)

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here