I Gimnazija dobija sportsku dvoranu, potpisan ugovor o gradnji

15
879

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović danas je potpisao ugovor o finansiranju radova na izgradnji sportske dvorane za potrebe čačanske Gimnazije. Ugovor je potpisan između Republičke direkcije za imovinu RS i grada Čačka.

 

Sportska dvorana, koja će se prostirati na jednom spratu i imati tribine, biće izgrađena u velikom dvorištu Gimnazije, a investitor će biti Grad Čačak.

Lokacija na kojoj će se graditi sportska dvorana

Potpisivanju ugovora su prisustvovali direktor Gimnazije profesor Ivan Ružičić i gradski pravobranilac Katarina Novković.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIguman Timotej: Iz večnosti kroz vreme i nazad
Sledeći članakČačak je naš: Kako je napravljen sistem da i opoziciono nastrojeni građani finansiraju stranke na vlasti

15 KOMENTARA

    • Zašto onda povećavaju cenu izgradnje i ostavljaju arheološko nalazište u podrumu sale? Pročitajte vest pa botujte. Inače, sala će biti gotova odmah posle sale u Bresnici.

  1. Dzaba je vama objasnjavati o znacaju istorijskog nasledja. Sve smo upropastili cega smo se dohvatili, zato cemo i nestati kao narod, mnogo smo primitivni. Prirodna selekcija ce odraditi svoje…

  2. Hahahahahaha. Ali najsmešniji su ovi koji su zabrinuti za arheološko nalaziše a ubeđen sam da pojma nemaju o čemu se radi. Važan je hejt po svaku cenu.

  3. Zabole tebe Nenade za arheloško nalazište. Kao i mnoge. Ali ne da đavolak u tebi da ne kažeš neku glupost. I jesi lupio, pošteno. Gradonačelniče samo napred.

    • Kakvo nalazište? Rimski Forum, Persepolis, Vinča, Viminacijum? O kakvom nalazištu govorimo? Sa stručne strane, ništa više od gomile neupotrebljivih i krajnje nezanimljivih artefakata u arheološkom pogledu. To je shvaćeno onog trenutka kada su iskopavanja otpočela i odmakla. Gde se nalaze “konzervirani” artefakti? Trebalo bi prestati sa praksom da se tek svršenim studentima dozvoljava da vrše iskopavanja ne bi li se vežbali na evidentnim omaškama starijih kolega. Kao što rekoh, neinteresantni čak i struci. Učenici nemaju košarkaške terene jer obične rupe konzervirane plastificiranom folijom stoje već godinama u školskom dvorištu. A vi pre nego počnete sa lupetanjem se raspitajte.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here