Čačak je naš: Kako je napravljen sistem da i opoziciono nastrojeni građani finansiraju stranke na vlasti

6
469

ČAČAK – Grupa građana “Čačak je naš“ oglasila se saopštenjem o sistemu stranačkog zapošljavanja, usled kojeg je, kako smatraju, SNS u neuporedivo povoljnijoj poziciji u odnosu na opoziciju.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Kompletna tehnička stranačka infrastruktura vlasti je na platnom spisku građana Srbije. U ovo se ne ubrajaju postavljeni funkcioneri već najniži tehnički kadar. SNS i njihovi sateliti, a po broju su stranka sa najviše članova u celoj Evropi, su sva svoja tehnička lica zaposlili u javnim ustanovama i preduzećima gde će za platu koju im obezbeđuje bužet Srbije raditi čisto stranački posao.

To ih stavlja u nadređenu i šizofrenu poziciju iznad stranaka opozicije, jer će svaki opoziciono nastrojeni građanin Srbije izdvajati sredstva kroz poreze i razne namete za plate tehničkog osoblja stranaka na vlasti. Pored medijskog monopola, uz ovaj podatak možemo zaključiti koliko građane košta izdržavanje ove vladajuće strukture i koliko novca bi bilo preusmereno na mnogo potrebnije i životno bitnije stvari za svakoga.

Ovo prevazilazi problem stranačkog zapošljavanja gde pripadnik vladajuće stranke ima prednost nad „ološem“ i izdajničkim kadrovima, ali bar radi posao za koji je i zaposlen. Broj kancelarija u raznim javnim ustanovama koje će biti okupirane stranačkim radom u predstojećim izborima je toliki da će samo njihovim zatvaranjem posle promene vlasti budzet biti rasterećen za iznos dovoljan za sve besplatne udžbenike, vrtiće i neophodna lečenja dece.

Za početak ekonomskog oporavka i smanjenja neravnopravnosti sasvim dovoljno.

GG “Čačak je naš“

Prethodni članakI Gimnazija dobija sportsku dvoranu, potpisan ugovor o gradnji
Sledeći članakAleksić: U subotu protesti i blokade u Beogradu i još tri grada, sve će stati

6 KOMENTARA

  1. Ne stide se oni ničega, bitno je da se zaposle ne stručni ljudi, i onda se pitamo zašto su nam problemi na svakom čošku

  2. Koji su ovo? Treba mi glavni da bih znao. A…pročitah, znači Biske. Sve mi je jasno. Neki broje prisutne na skupu, neki kišobrane a pametnica Biske broji kancelarije. Mudro, nema šta.

    • Ovi koliko vidim su jedina gradjanska opcija trenutno u gradu Cacku.Ovaj Biske svaki put mudro ,a sto je najvaznije decidno napise koji je problem grada Cacka od one deponije,preko lezecih policajaca,Brace Belic,sad o stanackom zaposljavanju..Ocigledno covek jednostavno ,a preciznono izadje sa saopstenjem,nekom se svidi nekom ne,ali ruku na srce moramo bii realni svaki put pogodi u centar.Sad sto nase gradski OCI za to nemaju sluha i imaju teranje zvani kompleks tonje vec drugo pitanje.Veliki pozdrav za ove hrabre Cacane i Cacanke

  3. Ala ih udari Biske gde najviše boli. Ne diraj im stranačke sekretarice po javnim preduzećima. Ko da posle deli storiye po instagramu.a i najlepše su od svih.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here