I ovog leta iz Lađevaca do Soluna, Istanbula i Tivta, evo kojim danima su letovi

8
2359

ČAČAK, KRALJEVO – Sa aerodroma “Morava“ u Lađevcima i ovog leta leteće putnički avioni na relacijama do Soluna, Tivta i Istanbula.

Letovi do Soluna biće organizovani od 11. juna do 15. septembra utorkom i subotom. Poletanje za Solun 07:45, sletanje iz Soluna 11:05. časova.

Linija Lađevci – Tivat funkcionisaće od 19. juna do 13. septembra svake srede i petka. Sletanje iz Tivta u 09:10, a poletanje za Tivat u 09.40.

Do 4. juna poletanje za Istanbul utorkom i subotom 9:30, a sletanje istim danima u 14:35. Od 11. juna poleteanje je utorkom i subotom u 11:40, a sletanje 16:30.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDveri predstavile predizborni program u 12 tačaka – “Za novi Čačak 2024-2028“
Sledeći članakNik Kejv pre evropske turneje u junu svira na platou Geozavoda u Beogradu na vodi

8 KOMENTARA

    • Ne kudi konja koga jahao nisi. Ja sam prosle godine putovao sa porodicom u Tivat i izuzetno sam zadovoljan kompletnom uslugom. I ove godine cu. A ti sedi,piskaraj, pljuj i uzivaj u svojoj pakosti.

      • Neverni Tomo, veruj da sam ja u vazduhu proveo više vremena nego ti u kafani… A ti i ove godine idi u Tivat, izuzetno zadovoljno i odmori od botovanja… A čekaj, što nisi koristio vaučer u Srbiji, jel’ to liči na način?

        • Ne znam sta si hteo da kazes. Moram da te razocaram. U kafani sam bio mozda ukupno 100 sati najvise za mojih 60 god. racunajucI maturske veceri. U Lastvu kod Tivta idem kod rodbine. A vaucer sam koristio u Banju Koviljaci. Nadam se da si zadovoljan. I tebi zelim iprijatna putovanja I odmore. I nisam Neverni Toma.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here