Ilić: Ćalović je lažna opozicija i rezervni igrač Ostoje Mijailovića

9
712

ČAČAK Advokat Ivan Ćalović obilazi članove i simpatizere Nove Srbije od kuće do kuće i vrbuje ih za svoju listu na predstojećim lokalnim izborima, izjavio je lider Nove Srbije Velimir Ilić na stranačkoj konferenciji za novinare.

Prema Ilićevim rečima, Ćalović ne kaže da radi za Vučića koji mu je, kako je naveo, lično dao posao da zastupa Fond za razvoj na području Srbije i da “zarađuje milione evra“.

Kada smo kao stranka tražili da na se dostavi koliki je promet Ćalovićeve advokatske kancelarije, on nije dao saglasnost da se to objavi. Kako on glumi opoziciju, a zastupa Ostoju Mijailovića u svim malverzacijama. On zastupa Radenka Lukovića, čiji mu je sin kum, i koji je doveo FRA do nule. Sada on glumi neku rezervnu opoziciju. Imali smo mi takvih situacija sa rezervnom institucijom u gradu. Ko je u Čačku opozicija? Želim da znam. Da se legitimiše i da prestane svaku saradnju sa Vučićem i njegovom vladom. Ja znam da će Ćalović sada da obrađue i da piše i tako dalje, ali tebi su, da bi te zadovoljili kada ti nisu dali mesto gradonačelnika, dali nešto drugo i sada si rezervni igrač Ostoje Mijailovića, Radenka Lukovića i svih ostalih koji tobože glume opoziciju u SNS-u. A to je sve isto – rekao je Ilić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU Novoj Srbiji ljuti na Savez za Srbiju, prekidaju bojkot skupštinskih zasedanja u Čačku
Sledeći članakNišta od pojačanja na centarskoj poziciji, Borac u novu sezonu ulazi bez klasične “petice“

9 KOMENTARA

  1. Komentar:VELJO SVE SI U PRAVU ! CALOVIC JE DOBIO ZADATAK DA KUPI LJUDE IZ N SRBIJE A I NEKA IH KUPI TI KOJE SKUPLJA I NE VREDE NICEMU ! CISTA INTERESNA GRUPA ! NJIH SAMO INTERESUJE LOVA ! BILI BI GORI I OD SAMIH NAPREDNJAKA! JEDINA NARODNA VLAST U CACKU JE BILA N SRBIJA!

  2. Bojkot skupštinskih sala u Čačku i Beogradu je ,vidi se , čista glupost.
    Jer se radi svašta i nigde na medijima ,ni lokalnim televizijama ne može da se čuje kritika,…čemu onda bojkot sale ?
    Bojkot skupštinskih sala je glupost, …to ih je neko navukao.

    A to što veljov burazer radi kod Ostoje, red je da Veljo pojasni,pošto tobož kritikuje gazdu gde mu radi brat!?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here