U Novoj Srbiji ljuti na Savez za Srbiju, prekidaju bojkot skupštinskih zasedanja u Čačku

5
484
SzS kriv za propast protesta u Čačku: Miloš Marić

ČAČAK – Odbornička grupa Nove Srbije prestaće sa bojkotom zasedanja lokalnog parlamenta i vratiće se u skupštinske klupe na nekoj od narednih sednica Gradske skupštine, izjavio je šef odborničke grupe te stranke Miloš Marić.

Prema njegovim rečima, SNS bez prisustva opozicija donosi odluke koje su pogubne za grad Čačak.

Nova Srbija će pronaći nove modele institucionalnih i vaninstitucionalnih vidova borbe. Očigledno, otvoreno ću reći, nema nikakve saradnje sa Savezom za Srbiju. Mislimo da bojkot rada skupštine nije urodio plodom, pošto SNSbez prisustva opozicije donosi nezakonite odluke. Naša odbornička grupa nijednog trenutka neće dati kvorum za rad skupštine, kao što nije ni sada, za razliku od pojediničh članica Saveza za Srbiju – rekao je Marić.

Šef odborničke grupe NS je naveo da su skupštinskom zasedanju u Parmencu prisstvovale dve, kako je on istakao, odbornice Narodne stranke.

Miloš Marić ocenio je da Savez za Srbiju glavni krivac za, kako je naveo, gušenje protesta koji su se tokom proleća svakog petka održavali kod spomenika vojvodi Stepi.

Nova Srbija logistički je pomagala te proteste, ali su zvaničnici pojedinih stranaka iz Saveza za Srbiju to koristili za ličnu i promociju svojih političkih opcija. Od finasijera nekih od stranaka SzS dobili su nalog da promene maršrutu samih protesta, da se više ne šeta protiv institucija protiv kojih smo protestovali, pored zgrade Policijske uprave, pored zgrade bivšeg bioskopa “Sutjeska“, pored Skuptne grada, prostorija SNS… U SzS su tu maršrutu promenili, pa smo šetali pored cvećara, kineskih radnji, kafane “Car Lazar“ – naglasio je Marić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPrijava protiv 30 čačanskih firmi zbog angažovanja radnika “na crno“
Sledeći članakIlić: Ćalović je lažna opozicija i rezervni igrač Ostoje Mijailovića

5 KOMENTARA

  1. Najveći je hit da Maksimović drži slovo na Telemark u o Grejanju, o opoziciji, a ništa ne priča o svom zaduženju i poslu čuvanje letova na odredjeno i neodredjeno vreme,… jbote…

  2. Na portalima se nešto i sazna..

    Na televizijama Telemark,Galaksija,Lav.,. vlada cenzura,koja je kontraproduktivna za sve nas gradjane, i za vlast i opoziciju, , jer samo zdrava polemika,rasprava, bez uvreda, može da koristi….pa da se nešto i pohvali, kad je dobro….

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here