Ilić odgovorio Trnavcu: Ne znam ko je taj funkcionerčić iz SPS-a

6
885

ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić odgovorio je na saopštenje koje je potpisao šef čačanskih socijalista Nemanja Trnavac.

Ilićev odgovor prenosimo u celosti:

Morao sam da se oglasim povodom izjave izvesnog Nemanje Trnavca, funkcionerčića nepostojećeg SPS-a u Čačku.

Iako ne znam ko ste Vi i nikada za Vas nisam čuo, a da jesam, odgovorio bih Vam odavno na izjave.

Jedino što o Vama znam je da maltertirate zaposlene u ustanovi dece ometene u razvoju, a posebno žene. Po tome ste u Čačku čuveni. Ako i jeste funkcioner SPS-a poručite Vašem partijskom drugu da se držim onoga što sam rekao da je SPS obična Vučićeva krpa za potiranje.

Kada smo kod toga ko nema stranku, nemate je vi gospodo ili, kako vi više volite da kažete, drugovi. Vi ste se utopili u SNS, prodali se za par ministarskih mesta i zajedno sa Vučićem rasturate Srbiju.

Vi pričate o diplomatskim uspesima, a ni na geografskoj karti ne znate da pokažete gde su te neke afričke državice koje su povukle priznanje Kosova. Kada vam Makron i Tramp budu sagovornici, kada neka velika sila povuče priznanje nezavinosti južne srpske pokrajine, onda možemo da pričamo o diplomatiji i uspesima druga Ivice.

Već 30 godina slušamo vaša naglabanja, a cela Srbiji i svi građani odlično znaju šta znači kada naslednici Slobodana Miloševića kažu da je Srbija faktor mira i stabilnosti u regionu. Kada je to govorio Milošević posledice po Srbiju su bile NATO bombardovanje. Sada kada to izgovarate vi njegovi naslednici na delu je rasturanje Srbije.

Crno nam se s vama piše. Narod je to počeo da shvata i na sledećim izborima izbisaćemo vas kao gumicom.

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić

Prethodni članakParezanović: Nema tužbe koja će me sprečiti da govorim o nedelima i lopovluku Đilasa i Obradovića
Sledeći članakOpasnost od klizišta na Lozničkom putu i dalje postoji, saniran jedino “tetkin zid“

6 KOMENTARA

  1. E moj Veljo sta si docekao da od gradonacelnika ministra kandidata za predsednika drzave da te mangupi zezaju sad a govorio sam ti kad si dolazio kod mene u kavanu da im ne verujes al ti oces s njima u vlast .

  2. Jooj Veljo jade si pravio 20 godina sa ovim gradom sta bre hoces vise.Da nije bilo tebe ne bi bilo ni socijalista ti si ih prvi rehabilitovao

  3. Iliću ni ti nisi bio besposlen…pa si išao u Budimpeštu i Segedin po lovu, za Đinđićev i Koštuničin puč

    Gde je lova…bre, vraćaj narodu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here