Indeks 2024: Svoje programe predstaviće 38 visokoškolskih ustanova

0
101

ČAČAK – Manifestacija “Indeks 2024“ biće organizovana u sredu, 28. februara, u Kulturnom centru Čačak, u periodu od 11 do 16 časova.

Preko 30 univerziteta, fakulteta i visokoškolskih ustanova, akademija i Nacionalna služba za zapošljavanje prezentovaće svoje programe budućim studentima.

Svečano otvaranje manifestacije je zakazano za 11:30, a organizator je Turistička organizacija Čačka, uz pokroviteljstvo grada Čačka.

  • Već tradicionalno krajem februara Turistička organizacija Čačka, uz podršku lokalne samouprave, organizuje manifestaciju Indeks posvećenu našim srednjoškolcima, gde im svoje programe prezentuju akreditovane obrazovne ustanove iz zemlje i okruženja. Za ovogodišnju manifestaciju prijavilo se čak 38 fakulteta, univerziteta, akademija, visokih škola i Nacionalna služba za zapošljavanje, što je rekordan broj ustanova i to samo govori o izuzetnom značaju ove manifestacije. Pozivamo sve zainteresovane učenike, buduće akademce i njihove roditelje da prisustvuju događaju – navode iz TO Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakProšla godina katastrofalna za voćarstvo, najgora u poslednjih 30 godina
Sledeći članakZvanično obeležen početak gradnje vrtića u Zablaću, biće mesta za 120 mališana

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here