Inspekcija zabranila korišćenje svih visećih mostova preko Morave u Čačku i okolini

2
936

ČAČAK – Građevinska inspekcija u Čačku donela je dopunsko rešenje o zabrani upotrebe nekoliko visećih mostova preko Zapadne Morave u okolini tog grada jer nisu bezbedni.

Ispred visećih mostova, od Pakovraća do Ovčar Banje, postavljene su fizičke prepreke i velike tabele na kojima je ispisano obaveštenje o zabrani koršećenja mostova za prelaz preko reke.

Jedan viseći most u Ovčar Banji srušio se 13. oktobra kada su dve osobe iz Zvornika poginule i deset povređeno.

Kada je grupa turista iz Zvornika krenula preko visećeg mosta u Ovčar Banji, nije stajalo nikakvo obaveštenje o zabrani upotrebe tog mosta.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović rekao je posle te nesreće da je građevinska inspekcija 5. oktobra zabranila upotrebu mosta u Ovčar Banji, a da je rešenje o zabrani stiglo u Javno preduzeće “Gradac“ osam dana kasnije, dva sata posle rušenja mosta.

Izvor: Beta

Prethodni članakI poslednja pacijentikinja iz Zvornika otpuštena iz čačanske bolnice
Sledeći članakMarinović oštar: Samo jedan naš igrač ličio na sebe, ostali nisu bili ni blizu nivoa ABA lige

2 KOMENTARA

  1. Stiglo u Gradac 2 sata posle rušenja mosta 😂😂😂 ovi se zezaju sa nama nažalost i sa poginulim i povređenim osobama.Ovo nema ni u Kongu!

  2. Šta radi tužilaštvo u Čačku? Godinu dana prošlo od eksplozija u Slobodi nikom ništa, zagađenje Morave, ništa. Pola godine og pogibije mladića opet nikom ništa. I sada nema nikoga iz tužilaštva da se oglasi već to rade političari.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here