Iz saobraćaja isključena trojica vozača, svi imali više od dva promila alkohola u krvi

0
553

ČAČAK, GORNJI MILANOVAC – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Gornjem Milanovcu i Čačku, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Policija je na području Gornjeg Milanovca, u Ulici Vuka Karadžića, zatekla četrdesetjednogodišnjeg vozača “opel astre“ koji je upravljao automobilom sa 2,85 promila alkohola u organizmu.

U okolini Čačka, saobraćajna patrola zaustavila je četrdesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao “audijem“ sa 2,30 promila alkohola u organizmu i tridesetpetogodišnjeg vozača “opel astre“ sa 2,09 promila alkohola.

Njima je zbog prekršaja nasilnička vožnja određeno zadržavanje, nakon čega su im nadležni prekršajni sudovi izrekli kaznu rada u javnom interesu u trajanju od 240 sati, novčanu kaznu u iznosu od 120.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 9 meseci i 15 kaznenih poena.

– Apelujemo na vozače da ne konzumiraju alkohol ako voze i da poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju – navode iz saobraćajne policije.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZbog vikenda manji broj i procenat novozaraženih u Moravičkom okrugu
Sledeći članakDveri Čačak: Gde su stari na političkoj mapi Srbije?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here