Jeremić: Korumpirani plagijatori odgovorni za pad Univerziteta u Beogradu na Šangajskoj listi

0
282

Pad Univerziteta u Beogradu za više od 100 mesta na Šangajskoj listi rezultat je prezira i nebrige za obrazovanje naprednjačke vlasti, u čijem vrhu najznačajnije pozicije zauzimaju dokazani falsifikatori poput Siniše Malog i Nebojše Stefanovića, čoveka koji je kupio diplomu nepostojećeg fakulteta, a potom prepisao doktorat, dok je na čelu vlade osoba čije su realne akademske kvalifikacije skromnije od bilo koga koji je tu funkciju obavljao u prošlosti, izjavio je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

Vuk Jeremić i Siniša Kovačević na protestu u Čačku

Aleksandru Vučiću i njegovim korumpiranim plagijatorima nisu potrebni obrazovani i slobodni ljudi, već siromašni građani ucenjeni da glasaju za SNS da bi zadržali platu od dvesta evra. Zbog toga se obrazovanje u Srbiji sistematski ponižava i uništava, a desetine hiljada mladih i obrazovanih ljudi godišnje napušta zemlju – rekao je on.

Prema Jeremićevim rečima, Narodna stranka će, po preuzimanju odgovornosti za upravljanje državom, tretirati obrazovanje kao jedan od najvažnijih prioriteta, “a mladim stručnjacima će biti obezbedjeni adekvatni uslovi za život i rad“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSaobraćajna nezgoda na magistrali u Međuvršju, iz kamiona ispali ogromni mermerni blokovi
Sledeći članakČačanin (65) uhapšen zbog izdavanje lažne fakture od 7 miliona dinara

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here