Jeremić: Počeo je prelazni rok na političkoj sceni, neke od zvezda će preći u tabor večitih rivala

6
380

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je na političkoj sceni Srbije započeo „prelazni rok“ u kojem će neke „zvezde“ preći u tabor večitih rivala.

Kako je naveo, to je „dobra vest za Narodnu stranku, jer će ih pobediti sve zajedno, ne menjajući svoj dres, politiku i uverenja“.

Svedoci smo procesa strateške prekompozicije političke scene u Srbiji, slične onoj koja se dogodila 2008. godine ili 2012. godine. Oba puta je žaba javnog mnenja, kao i sada, kuvana mesecima kako bi se umanjio šok od ‘prelaznog roka’ – rekao je Jeremić u Nišu, na sastanku sa predsednicima odbora te stranke iz južne i istočne Srbije, prenela je Narodna stranka.

On je istakao da ta stranka neće učestvovati u „prelaznom roku“ i „sigurno neće koristiti međunarodne okolnosti kao izgovor za promenu politike“.

Ostaćemo verni onome za šta smo se zalagali i u izbornoj kampanji obećali građanima, šta god se u međuvremenu dogodilo – pandemija, krah berze, invazija Rusije u istočnoj Evropi, neka buduća invazija SAD na Bliskom istoku, Kine u Aziji ili invazija vanzemaljaca – naglasio je Jeremić.

Jeremić je dodao da je misija Narodne stranke da Srbija postane država u kojoj je moguće dostojanstveno živeti od poštenog rada, da pravosuđe, mediji, izborna komisija „slobodno funkcionišu“, umesto da „od partijske knjižice zavisi da li su vam sva vrata otvorena ili zatvorena“.

To se ne može postići preletanjem, izdajom, lažima i odlaskom na kanabe kod Aleksandra Vučića – rekao je Jeremić.

Izvor: Beta

Prethodni članakMali Čačanin oboleo od hepatitisa smešten u bolnici u Bergamu: “Nadamo se da će se kući vratiti zdrav“
Sledeći članakU poslednja 24 sata u Čačku nije bilo novih slučajeva korona zaraze

6 KOMENTARA

    • E neka si mu rekao…samo si zaboravio da kazes da su kod njega u stranku otisli clanovi i ucestvovali u osnivanju NS kada nije stranka imala ni jednog odbornika u Srbiji i to nisu preletaci… PRELETACI su kada iz strnke koja gubi vlast ili nije u vlasti PRELETE u vladajucu stranku kao sto ih je SNS sada pun i prepun… Vuce posle svih ovih dogadjanja i bojkota proslih izbora i sada cvrstog stava da sa sns nema nikakve koalicije imas sansu da napravis najacu stranku za lokalne izbore 24-te i sigurno prevremene naredne republicke jer ova politika nema sansu da opstane na vlasti i jos kada bi obecao da neces biti sabirni centar preletaca i snsovaca imas sansu da uskoro budes vlast u Srbiji.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here