Jugović: Krenuću peške iz Čačka u Beograd da Vučiću uručim zahtev da izvrši čistku u SNS

0
103
Bratislav Jugović

ČAČAK – Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović izjavio je da dolazi u iskušenje da peške krene iz Čačka u Beograd kako bi predsedniku države i stranke Aleksandru Vučiću uručio zahtev da izvrši dugo najavljivanu čistku u redovima SNS.

On je to najavio u izjavi dostavljenoj medijima, posebno apostrofirajući svog stranačkog kolegu i sugrađanina Ostoju Mijailovića.

Ako Ostoja Mijailović preživi na vlasti, onda Vučić neće. To je rezultat ankete koju sam radio u neposrednoj komunikaciji sa građanima. Mnogi građani kažu da će rado bojkotovati izbore, ako steknu utisak da će opozicija ozbiljno da se zauzme da se preispita lik i delo Ostoje Mijailovića. Među ljudima koje poznajem iz gimnazijskih dana postoji ogroman broj onih koji kažu da se Čačak pretvorio u „limarev grad“ i da je to razlog zbog kojeg će bojkotovati naredne izbore. Oni kažu da Vučić ima rezultate, ali da ne mogu da shvate da ga u Čačku zastupa jedan Ostoja Mijailović. Da budem iskren, dolazim u iskušenje da iz Čačka krenem peške za Beograd i da Vučiću uručim zahtev da izvrši dugo najavljivanu čistku u SNS – naveo je Bratislav Jugović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMarinović nakon sjajne partije protiv Sparsa: Idemo dalje u istom ritmu, nema vremena za slavlje
Sledeći članakSrpski Holivud podignut na kredit: Ivo Car od običnog brda za 12 godina napravio čudo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here