Jugović: Ludilo u banana opoziciji završava se na proleće, nakon izbora

4
500
Bratislav Jugović

ČAČAK – Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović izjavio je da “Srbija nije banana država, uprkos činjenici da ima banana opoziciju“.

On je to rekao nakon konferencije za novinare Boška Obradovića, na kojoj je lider Dveri objavio da je podneo krivičnu priijavu protiv predsednika države Aleksandra Vučića.

Srbija nije banana država, uprkos činjenici da ima banana opoziciju. Srbija je zahvaljujući Vučiću povratila svoj integritet, a opozicija se zahvaljujući Boškiću 13 pretvorila u Savez za još bogatijeg Đilasa, koji se ogadio i biračima koji su protiv aktuelne vlasti. Srbija se zahvaljujući Vučiću izborila da se smanji broj članica UN koje su priznale nezavisnost Kosova, dok je Vuk Jeremić, partner Boškića 13 u Savezu za još bogatijeg Đilasa, pored milionskih donacija iz stranih ambasada izborio da ojača kosovsku nezavisnost tražeći mišljenje MSP. Ludilo u banana opoziciji je krenulo povratkom Dragana Đilasa u politiku i završava se na proleće, nakon lokalnih i parlamentarnih izbora. Do tada rejting rijaliti zvezde Boškića 13 je u neprstanom padu, uprkos njegovim učestalim budalastim konferencijama za novinare – naveo je Jugović.

Izvor. Morava info

Prethodni članakVelimir Ilić: Izvršitelji se bogate pljačkajući narod, tražićemo ukidanje te službe
Sledeći članakPovećana minimalna zarada u Srbiji, evo kolika će biti

4 KOMENTARA

  1. Srbija nije banana drzava, vec plantaza banana politikanata, hohstaplera i eksperata opste prakse sa kupljenim diplomama i direktivama iz sluzbe

    pametni su otisli devedesetih…

  2. Ali ostani u Beogradu i izdrži za spas SNS-a od uvlakača, onih što rade samo za dil kuće i auta, od onih što vole Vučka više od njega samog. Spasi SNS od preletača.
    Svojom čašću brani srpstvo kao pravi levičar, kome materijalno nije bitno.
    Mi te dobro znamo i verujemo da ćeš dati nemerljiv doprinos budućnosti Srbije svojim aktivnim učešćem u vlasti.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here