Jugović: Slobodan Milenković nije “prljavi policajac“

3
785
Bratislav Jugović

ČAČAK – Poslanik Srpske napredne stranke iz Čačka Bratislav Jugović. u gostovanju na televiziji „Happy“, stao je u odbranu inspektora Slobodana Milenkovića, poznatijeg kao Mali Senta, koji je prethodnih dana na udaru javnosti povodom predloga o njegovom premeštanju sa mesta načelnika Odeljenja za borbu protiv droga na drugo odeljenje.

Jugović je rekao da ga brine sudbina policajca Milenkovića, pohvalivši pritom njegov rad.

Mene ovde iskreno brine sudbina policajca Milenkovića. Ja ne mislim da je Slobodan Milenković, koji je izgubio prst jureći kriminalce, koji je toliko droge sklonio sa ulice, da je on prljav policajac. On je predstavnik institucije i ja uvek želim više da verujem institucijama nego okrivljenom – kazao je Jugović.

Ovo je prvi put da je neko iz redova SNS-a javno istupio i stao u zaštitu inspektora Milenkovića, koji je bio jedan od glavnih aktera u otkrivanju afere “Jovanjica“, najveće plantaže marihuane u Evropi, prenosi Nova.rs.

Slobodan Milenković u dva navrata išao je na poligraf povodom slučaja „Jovanjica“, poslednji put dok je bio pozitivan na koronavirus.

Izvor: Nova.rs, Morava info

Prethodni članakBledi Borac ubedljivo poražen u Zadru
Sledeći članakMarinović: Ključna je bila naša sebičnost

3 KOMENTARA

  1. Klasičani kontrast,za par dana pocece da brani i hvali i Dijanu ,naravno po nalogu njegovog gazde ministra Stefanovića.Ovog bivšeg udbasa u SNS Licno uclanio Nebojša a poslanik je na njegov predlog.Udbas je Beogradski kadar,clan stranke i poslanik postao dok je Nebojša bio predsednik Gradskog odbora Beograd.Ceo zivotu bio ljiga i ostao.Tesko stranci ,tesko ce se ovakvih otarasiti,prvi put kad mu uskrate podršku boce pljuvacine po svima u SNSu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here