Knjige drugačije od drugih

0
161

Tokom predstojećih praznika, ljubitelji knjiga će moći da kupe limitiranu ediciju pet najčitanijih “Booka“ izdanja u omotima koje su ilustrovale osobe ometene u razvoju.

Izdavačka kuća “Booka“ i beogradska agencija “Block & Roll“, u saradnji sa humanitarnom organizacijom “Dečje srce”, kreirali su ediciju “Knjige drugačije od drugih“, na čijim su omotima osobe ometene u razvoju dobile priliku da pokažu samo deo svojih skrivenih talenata i sposobnosti.

Tako su knjige “Lisica”, “Moj muž”, “Kuhanje”, “Moja genijalna prijateljica” i “Kuća” dobile sasvim nov izgled i ponele snažnu poruku da je kod ljudi, baš kao i kod knjiga, najvažnije ono što nose u sebi.

“Knjige drugačije od drugih“ mogu da se kupe u knjižari “Booka“, Cara Lazara 12 u Beogradu od 9. decembra. Sav prihod od prodaje biće doniran humanitarnoj organizaciji“Dečje srce“, koja pomaže osobama ometenim u razvoju.

Ideja je potekla iz beogradske agencije “Block & Roll“, u sklopu kampanje “10 dobrih ideja”, kojom agencija proslavlja desetogodišnjicu postojanja.

Izvor: Morava info

Prethodni članak„Rapid“ iz 1938. godine stiže u Muzej “Škoda“ automobila u Čačku
Sledeći članakPri kraju prva faza kompletne rekonstrukcije Opšte bolnice u Milanovcu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here