Koalicija Čačak protiv nasilja i Novi DSS predala listu za učešće na lokalnim izborima

48
1723

ČAČAK – Koalicija Čačak protiv nasilja i Novi DSS predali su danas listu za predstojeće lokalne izbore 2. juna.

Koalicija je prikupila 897 potpisa, a na listi se nalazi 60 kandidata za odbornike.

Koaliciju čine Demokratska stranka, Narodni pokret Srbije, Srbija centar, Nova Demokratska stranka Srbije, Novo lice Srbije i GG “Čačak je naš“.

Predaji liste je prisustvovao narodni poslanik Srđan Milivojević iz Demokratske stranke.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBorac 1926 samo do remija u Novom Pazaru, FAP ponovo na tri boda zaostatka
Sledeći članakNovi uslovi za besplatnu struju za energetski ugrožene kupce

48 KOMENTARA

 1. Opaa, uzmuvali se botovi pun gas. Ako su ovoj listi najveci problem sto je ovaj u sortsu ili kako je Aco u ovoj grupi, onda je lista dobra…
  Ne brinite se vi za Aca, brinite kako ce Zavetnica da vam zavrce usi, a i SPS, jer , cak i ako pobedite, bez njih nemate vecinu.

  • Nisu gace problem. Problem je glupost od coveka.
   Nepostovanje I neozbiljnost prema onome koga zastupa I predstavlja. Hajde da svi idemo u gacama. Kao divljaci.Boze sacuvaj.

 2. Koaliciona lista SNS ima DESET stranaka, a SNS pripada oko 60%. Ako osvoje vlast i budu imali na pr. 55 odbornika, samo 33 ce biti SNS, a to znaci da su manjina. E onda krecu kombinacije sa „partnerima“, pa pratite igranku kako ce SPS i Zavetnici da im zavrcu usi…

 3. Djenadić se prodao komunistima. Marš bagrooo. Poštovao sam Parandilovića, sada kada mu Djenadić vodi stranku gade mi se. Koliko moraš da budeš moralna jajara da prodaš ideale!

 4. Djenadić, Bisenić, Basarić i Ivan Čvrkić, kakvi kadrovi i oni da vode grad, kad bolje razmislim Milun i nije toiko loš.

  • Kažem ja već danima da je ĆaPa sekti iz opozicije i trojanskim konjima najveći problem Biske! Samo jako Biseniću, do pobede.

 5. Djenadić se prišljamčio Parandiloviću koji je prirodno u ovoj koaliciji još od prošlih izbora. Široka koalicija koja pokriva i levo i desno, ali bitno je jedno, nikako Vučićevi…

 6. Ovaj djenadic sad eve ga ovde, prosle godine vukao me ta rukav kod dilera onde da potpisem za Boska ,sad kod demokrata ,kod koga li ce posle ovih izbora

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here